G2,Note 3,Z1 hakkında

ghostmans

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
İyi günler.bu üçrelefon arasında kaldım.Biliyorum bir sürü bunun hakkında konu var ama benim bi teleondan beklediğimi size söyleyeyim.
-Telefonda oyun kesinlikle oynamam.Tabletim vvar onda oynuyorum.
-Stabil çalışmasını istiyorum.Böle hemen 1 sen 6 ay sonra arayüz şişip donmalar yaşanmasını istemiyorum.
-Öğrenci olduğum için en az 2 sene beni götürsün istiorum.Yani hemen 1 sene sonra donmaya başlamasın.
-yazılım güncellemesi iyi midir kötü müdür bilmiyorum ama alsam güzel olurdu yani en azından güncel bi telefon kullanırdım.
-,birde En ÖNEMLİSİ ŞARJ.4s kullanıyorum.btün özellekleri kapamama rağmen 4 saaat maksimum oluyo.Oda sadece wifi üzerinden girmeme rağmen.Evden şarjım biticek diye korkmadan çıkmak istiyorum artık.

emrekaragol6

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bence z1 al hocam.Senin için önemli olan dayanıklılık ve performans z1 bunları tam anlamıyla karşılar.

anll23

Asistan
Reaksiyon puanı
0
G2 nin sarji digerlerinden iyidir diye biliyorum.

byserhatt

Doçent
Reaksiyon puanı
198
Note 3 tavsiyem, bu arada arayüzü beğenmeyenler markete girip launcher(arayüz) indirsin , touchwiz kullanmanız şart değil

bera_ramazan

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
26
Note 3 al derim ama kendini ikinci sınıf vatandaş hissetmeniz sıkıntı değilse güzel telefon
niçin ikinci sınıf vatandaş derseniz kullandığı işlemci dünyanın gelişmiş ülkelerindekinden daha farklı fiyat olarak daha pahalı

Ama g2 gerçekten güzel note 3 çok büyüktür ikisinide eline al gönlün hangisini isterse onu al

ghostmans

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Teşekkür ederim yorumlar için işte ah şu note 3 de touchwiz olmasa bide snapdragon 800 olsa harika olucaktı :)

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
G2'nin 3000 Milliamper bataryası olabilir ama bu Z1'den uzun süre gitmesi anlamına gelmez. :D

Ben 3'ü arasında kalsam Z1 alırım.

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Bataryada önde evet, genel olarak kast etmiştim ben.

Yani gerçi telefonla oynamayacağınız sürece telefonun şarjı 5 günü bile bulabilir.

Kardeşim Z1 i yırtınırcasına savunmayı bırak lütfen. Açık açık G2 şarj konusunda daha iyi.

Kardeşim ciddi şarj sıkıntısı çekiyorsan Note 3, G2, Z1 kalıyor geriye ben sana Note 3 ü önermiyorum LTE versiyonu olmadıgı için. G2 ve Z1 arasında kalırsın Z1 in tasarımını büyüklügünü sevdiysen git al derim ama ısınma problemleri oldugunu duymuştum birdaha araştır istersen. G2 de çok kişiselleştirilmiş çok iyi ek özellikleri bulunan uzun şarj ömrü olan bir cihaz güncelleme konusunda sıkıntın olmasın G2 şu anki haliyle bile çok stabil 4.4 alıcak ilerisinide LG eşşek degildir verir.

Aradaki fiyat farkı deger ben veririm diyorsan Z1 al, fakat o kadar para ya degmez felan diyosan G2 seni yarı yolda bırakmaz.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Yemek yiyecegim benden bu kadar.
Herkese iyi forumlar.

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Şu yazdıklarımı tam takır okumayan, okumadan anlamsız alakasız ileti yazan insanlardan nefret ediyorum..

ghostmans

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Kardeşim Z1 i yırtınırcasına savunmayı bırak lütfen. Açık açık G2 şarj konusunda daha iyi.

Kardeşim ciddi şarj sıkıntısı çekiyorsan Note 3, G2, Z1 kalıyor geriye ben sana Note 3 ü önermiyorum LTE versiyonu olmadıgı için. G2 ve Z1 arasında kalırsın Z1 in tasarımını büyüklügünü sevdiysen git al derim ama ısınma problemleri oldugunu duymuştum birdaha araştır istersen. G2 de çok kişiselleştirilmiş çok iyi ek özellikleri bulunan uzun şarj ömrü olan bir cihaz güncelleme konusunda sıkıntın olmasın G2 şu anki haliyle bile çok stabil 4.4 alıcak ilerisinide LG eşşek degildir verir.

Aradaki fiyat farkı deger ben veririm diyorsan Z1 al, fakat o kadar para ya degmez felan diyosan G2 seni yarı yolda bırakmaz.

Yemek yiyecegim benden bu kadar.
Herkese iyi forumlar.

z1 i önce kötülemişsiniz ısınıyor diye filan lg g2 daha iyi gibi söylemişsiniz sonunda z1 al demişsiniz neden z1 peki?

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
z1 i önce kötülemişsiniz ısınıyor diye filan lg g2 daha iyi gibi söylemişsiniz sonunda z1 al demişsiniz neden z1 peki?

Kardeşim allah aşkına ne diyosun sen?
Z1 kötülemedim boyutlarını beğenmem ve ısınma problemleri olduğunu duydum okudum onu belirttim ya bunları göz ardı ederse Z1 al etmezse G2 al dedim.

ysfakbas

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Kardeşim allah aşkına ne diyosun sen?
Z1 kötülemedim boyutlarını beğenmem ve ısınma problemleri olduğunu duydum okudum onu belirttim ya bunları göz ardı ederse Z1 al etmezse G2 al dedim.

z1 i 1 ay kullandım baya ısınıyor .boyut olarak g2 kadar güzel değil

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
İyi günler.bu üçrelefon arasında kaldım.Biliyorum bir sürü bunun hakkında konu var ama benim bi teleondan beklediğimi size söyleyeyim.
-Telefonda oyun kesinlikle oynamam.Tabletim vvar onda oynuyorum.
-Stabil çalışmasını istiyorum.Böle hemen 1 sen 6 ay sonra arayüz şişip donmalar yaşanmasını istemiyorum.
-Öğrenci olduğum için en az 2 sene beni götürsün istiorum.Yani hemen 1 sene sonra donmaya başlamasın.
-yazılım güncellemesi iyi midir kötü müdür bilmiyorum ama alsam güzel olurdu yani en azından güncel bi telefon kullanırdım.
-,birde En ÖNEMLİSİ ŞARJ.4s kullanıyorum.btün özellekleri kapamama rağmen 4 saaat maksimum oluyo.Oda sadece wifi üzerinden girmeme rağmen.Evden şarjım biticek diye korkmadan çıkmak istiyorum artık.

burdaki telefonlar seni 2 sene rahat götürür donma yapmaz zaten işlemcileri süper beğendiğin birini alabilirsin... hepsi süper cihazlar ama en sağlamı z1 diğerleri biraz daha hassas...

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Samsung'u eliyoruz öncelikle.
Sonra gidiyorsun bir mağazaya. Bir eline Z1'i, bir eline G2 alıyorsun. Ekranını hiç açmıyorsun. Sadece elinde duruşuna ve tutuşuna bakıyorsun. Beğendiğini alıyorsun. Hepsi bu kadar.
Aralarındaki farkları hiç saymaya gerek yok. hepsi ıvır zıvır. Senin için aradaki bu farklar hiç önemli değil. Git ve hoşuna gideni al.

Yok için rahat etmezse eğer, ekranlarını aç şöyle bir ana sayfaya bak. telefonlara bir de genel olarak ekran açıkken bak. kâfi.

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
Sonra gidiyorsun bir mağazaya. Bir eline Z1'i, bir eline G2 alıyorsun. Ekranını hiç açmıyorsun. Sadece elinde duruşuna ve tutuşuna bakıyorsun. Beğendiğini alıyorsun. Hepsi bu kadar.
Aralarındaki farkları hiç saymaya gerek yok. hepsi ıvır zıvır. Senin için aradaki bu farklar hiç önemli değil. Git ve hoşuna gideni al.

Yok için rahat etmezse eğer, ekranlarını aç şöyle bir ana sayfaya bak. telefonlara bir de genel olarak ekran açıkken bak. kâfi.

Bu kadar basit. Valla güzel cevaptı .

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11

Bencede yani ölümüne detay araştırmasına girmeyin al eline bak sevdiğini al 2 cihazda seni uçurur :)

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Bence arada büyük farklar var inceledikçe anlarsın ;)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Discovery Elite bekle hem daha ucuz hemde 5.5 inç 4 gb ram 4çekirdek s800 (son sürüm) 16 mp kamera ön 8 mp HDSPa 100mps -------------- ama ben ne saçmalıyorum sen oyun için almıyorsun o zaman marka telefon al hepsi götürr . üçü arasından Lg G2 derim . özellik arıyorsan Discovery düşün bende elimdekini satıp almayı düşünüyorum sadece bir öner i hemen fanboy fan gibi mesajlar atmayın . Sadece kçük bi öneri .

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Neden 1 ay daha bekle dediniz bir ay sonra ne olacak ki?

LG G Pro 2 çıkacak. Muhtemel özellikleri s800 işlemci, 3gb ram, 6" ekran. Bu özellikleri ve arayüzü, ayrıca kasa yapısıyla Note 3'ten çok daha iyi bir cihaz olacak. Phablet sınıfının en iyisi diyebiliriz.