Birkaç kez soruldu ama telefonu geçen pazar aldım ama aklıma bi şey takılıyor.Telefonu yüzde 60-70 parlaklıkla wireless açıkken kullandığımda 5-6 dakikada yüzde 1 gidiyor.İnternette insanlar o kadar övdükten sonra böyle bir şey kafamı karıştırıyor

Ne düzelmesi 2-3 saatte bitmeye basladı paramı iade edip kurtuldumvalla insanlar neler anlatıyor bizimkiler o kadar değil.Ayrıca hocam senin pil sonradan düzeldi mi
yerine ne aldınız pekiNe düzelmesi 2-3 saatte bitmeye basladı paramı iade edip kurtuldum
para iadesi aldım nexus 5 düşünüyorum tek kötü yanı kamerayla pil biraz zayıf kalıyor onun dışında stabil bi tel. 2-3 sene rshat götürür diğer tellerden eksik kalır hiçbir özelliği yok foruma dikkat ettim pek nexus4 veya 5 le ilgili pek sorunlu telle ilgili konu açılmamış(olması gereken) g2 sinde pil problemi olan en az 10-15 kişi var forumda gördüklerimle beraberyerine ne aldınız peki
Yaw forumdaki yorumlara görede tel alamazsın adamın telefoncu olmadıgını bilemezsin :laugh: Bazısıda bi günü rahat götürür diyorvalla nexus 5 in şarjıyla ilgili ekşide felan çok şikayet var dostum söyleyim de
Dostum bataryan kötü sayılmaz. Senin çabuk bitiyor dediğin batarya diğer marka kullanıcıları için nimet sayılabilir. Arkadaş %100 iken 10dk'da %2 düştü demiş, benim %99'a düşmesi 1 saat sürüyor. Ondan sonra 8-10dk'da 1 şarj iniyor wifi ile. Tabi bu daha hızlı da inebilir. Kullanıma bağlı.
%2 kalmış ve hala 3 saat diyor haha![]()