G2 internet şarj sorunu

expenciv

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Birkaç kez soruldu ama telefonu geçen pazar aldım ama aklıma bi şey takılıyor.Telefonu yüzde 60-70 parlaklıkla wireless açıkken kullandığımda 5-6 dakikada yüzde 1 gidiyor.İnternette insanlar o kadar övdükten sonra böyle bir şey kafamı karıştırıyor:mad:

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
S4 kullanıyorum 100 de 100 ken nette 10 dakikada yuzde 2 sarj gitti valla normalmi bende bilmiyorum

Asdfghjkl12345

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Usta senin pil çok kötü deil diğer telefonlara göre nerden baksan 8-9 saate dediğine göre denk geliyor ama daha çok dayandırması gerekiyor bu forumda g2 si olan arkadasların sölediklerine göre. benim g2dede ilk haftalar böyleydi onuda söyliyeyim telefonun pili daha cabuk bitmeye baslarsa ilk hafta koşulsuz iade alabilirsin Bana göre bu g2 türkiyeye yollananları sorunlu herhalde çünkü ben bu teli kimin elinde görsem aynı şikayet var anlamadım bi b.k benim basımada geldiği için olabildiğine yardımcı olmaya calısıyom g2yi karalamak gibi bi derdim yk
Not:bide ben 1 senedir ipad mini kullanıyorum apple ın dediği gibi 10saat aşağı hiç kullanmadım

expenciv

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
valla insanlar neler anlatıyor bizimkiler o kadar değil.Ayrıca hocam senin pil sonradan düzeldi mi

Asdfghjkl12345

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yerine ne aldınız peki
para iadesi aldım nexus 5 düşünüyorum tek kötü yanı kamerayla pil biraz zayıf kalıyor onun dışında stabil bi tel. 2-3 sene rshat götürür diğer tellerden eksik kalır hiçbir özelliği yok foruma dikkat ettim pek nexus4 veya 5 le ilgili pek sorunlu telle ilgili konu açılmamış(olması gereken) g2 sinde pil problemi olan en az 10-15 kişi var forumda gördüklerimle beraber

expenciv

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
valla nexus 5 in şarjıyla ilgili ekşide felan çok şikayet var dostum söyleyim de

Asdfghjkl12345

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
valla nexus 5 in şarjıyla ilgili ekşide felan çok şikayet var dostum söyleyim de
Yaw forumdaki yorumlara görede tel alamazsın adamın telefoncu olmadıgını bilemezsin :laugh: Bazısıda bi günü rahat götürür diyor

- - - Mesaj Güncellendi - - -

http://www.teknokulis.com/Haberler/Mobil/2013/11/07/nexus-5in-batarya-performans-test-sonuclari-geldi şöyle bişey buldum sen öle diyince böyle bişi buldum z1den fazla dayanıyormuş mesela :yes:

expenciv

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
işte ben de bunu anlamıyorum niye farklı oluyor

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Dostum bataryan kötü sayılmaz. Senin çabuk bitiyor dediğin batarya diğer marka kullanıcıları için nimet sayılabilir. Arkadaş %100 iken 10dk'da %2 düştü demiş, benim %99'a düşmesi 1 saat sürüyor. Ondan sonra 8-10dk'da 1 şarj iniyor wifi ile. Tabi bu daha hızlı da inebilir. Kullanıma bağlı.

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Dostum bataryan kötü sayılmaz. Senin çabuk bitiyor dediğin batarya diğer marka kullanıcıları için nimet sayılabilir. Arkadaş %100 iken 10dk'da %2 düştü demiş, benim %99'a düşmesi 1 saat sürüyor. Ondan sonra 8-10dk'da 1 şarj iniyor wifi ile. Tabi bu daha hızlı da inebilir. Kullanıma bağlı.

Dediğine katılıyorum. Şarj dolduktan sonra yarım saat kadar daha sarjda beklettiğimde %100 olan telefonu 1 saat kadar ve hatta belki inanmayabilirsiniz ama, (wifi, senk, 3g bunlar açık değil ekran parlaklığı %25) saat gece 1 gibi sarjdan aldığım cihazı, öğleden sonra 5 gibi 99'a düştüğünü hatırlıyorum.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
tuhezata.jpg

Bu da onun bi örneği. :)

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu arada normal bir sıklıkla kullandigım sarj raporu da resimde.
5u8y8uga.jpg

vivianas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Vallahi kardesim chrome kullaniyorsan zaten sarji emiyor bildigin. Ben dolphin kullaniyorum 8 dakikada %1 gidiyor. Full browserde gezindim ekran acik kalma suresini 5 saat falan veriyodu.