G.Saray'ın transferlerinden midem bulandı

Paramore

Dekan
Reaksiyon puanı
27
default.htm
fft20_mf1133845.Jpeg

Ligde kötü günler geçiren Galatasaray'ın devre arasında kadrosuna kattığı isimler ve kadro dışı bırakılan oyuncular hakkında, spor yorumcusu Ahmet Çakar ilginç açıklamalarda bulundu.
Ligde son olarak Eskişehirspor'u güzel bir futbolla geçen ancak sıralamada istediği yerde olmayan Galatasaray hakkında açıklamalarda bulunan eski hakem ve spor yorumcusu Ahmet Çakar, ilginç iddialarda bulundu.
Telegol programında konuşan Çakar, Bogdan Stancu'nun Galatasaray'a 5 milyon avroya transfer edildiğini, bu oyuncudan Mersin İdman Yurdu'nın 300 bin avroya anlaşmasına rağmen vazgeçtiğinin altını çizdi.
Bu gelişme üzerine programa Galatasaray Genel Menajeri Adnan Sezgin bağlandı. Sezgin ’İtalyanlar Stancu için 6 milyon Euro önerdiler. ben gittim pazarlık yaptım ve 5 milyon Euro’ya da bu futbolcuyu transfer ettim. bu teklifleri de gözlerimle gördüm’ ifadesini kullandı.
Bu sözler üzerine Ahmet Çakar, "Galatasaray’ın transferlerinde inanılmaz işler oluyor. İddia ediyorum Misimoviç’in gönderilmesinde bir şeyler var. Ortada büyük bir organizasyon var. Misimoviç gibi bir oyuncuyu neden yokken satışa çıkarıyorsun, Romanya gibi ligden 5 milyon Euro’ya oyuncu alıyorsun. Zapata gibi uzun süreden bu yana oynamamış bir oyuncuyu yine Becali’den yüksek bir meblaya alıyorsun. Bütün bunları yanyana koyduğunuzda benim midem bulanıyor." ifadelerini kullandı.

kaynak

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Stancu'ya ben 20 Milyon Euro da veririm. Adam süper oyuncu.

komoon

Profesör
Reaksiyon puanı
8
harbi salak bu adamlar yaw... senin nerenin ne olduğu çok da ... varsa bildiğin bişi çık açıkla ispatla , yoksa çamur atma...
Romanya gibi ligden adam alınır mıymış..

Berbatov un , krkic in , pandev in , mutu nun v.b. bunların ligi çok mu süperde bu kariyere geldiler ? bu mantıkla sadece barca dan adam alınır gerisi laf :))

kaldı ki Alia'ya katılıyorum 5 de eder 10 da 20 de adam gibi top süren , pas atan , şut atan bir oyuncu. akıllı oynuyor ve hırslı.. yaşıda genç.. daha ne olsun ..

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
300 bin euro'ya kiralayacaklarmış zaten, bonservisi için değil. Madem yorum yapacaksın önce bir araştır be adam :)

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
bi hıncal uluç bi de bu herif ölsün istiyorum yıllardır ama daha yaşıyolar hala domuz gibi

malatya

Profesör
Reaksiyon puanı
6
o kadar biliydunuzda neden futbolcu tavsiye etmediniz.bunlar eskiden ne iş yapıyolarmış merak ediyorum.futbolcu değilde voleybolmu oynamışlar acaba?

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
Arda ile Messinin Milli Takımlardaki performansını karşılaştırısan sevinirim :) kim en fazla katkı yapmış takımına :)
genel olarak objektif bakılmalı kıyaslama yapılacaksa...o halde biri Barcelona'da biri Galatasaray'da
Milli takım kariyerine bakana kadar takım katkılarına aldıkları ödüllerine vs. bakılabilir. :)