G.Saray'dan yılın son bombası

Reaksiyon puanı
10,315
G.Saray'dan yılın son bombası

383497951807.jpg

Tecrübeli hocayı sportif direktörlüğe getirmek isteyen Cimbom, bugünkü yönetim toplantısında konuyu son kez görüşecek. Olumlu karar çıkarsa Güneş'in kapısı çalınacak

BU sezon Galatasaray'daki etkisiz futbola yeni teknik direktör Mancini de çare olamazken, yönetim, gündeme bomba gibi düşecek bir planı devreye sokmak üzere. Sarı-kırmızılı yönetim, adını Türk futbol tarihine altın harflerle yazdırmış isimlerden biri olan Şenol Güneş'i sportif direktörlüğe getirmeye hazırlanıyor. Bir süredir yönetimde gizli bir şekilde konuşulan bu konu bugünkü yönetim kurulu toplantısında son kez gündeme gelecek. Eğer olumlu karar çıkarsa tecrübeli çalıştırıcıya resmi teklif yapılacak.

MANCİNİ MİLLİ TAKIMA GİDERSE...
Birçok yöneticinin Şenol Güneş'e çok sıcak baktığı belirtilirken, son sözü başkan Ünal Aysal'ın söyleyeceği kaydedildi. Güneş'in, takımda Terim'in ayrılmasından sonra kaybolan disiplini ve birliği tekrar sağlayacağı düşünülürken, asıl planın ise farklı olduğu belirtiliyor. Buna göre Mancini, İtalya Milli Takımı'ndan teklif alır ve giderse, Şenol Güneş sportif direktörlük ceketini çıkaracak ve sahaya inip Galatasaray teknik direktörü olarak görev yapacak. Güneş'i eski öğrencileri Burak, Selçuk, Umut ve Engin çok istiyor.

KaynaK

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Biz zaten başlı başına bomba olmuşuz.. Daha fazla bombanın anlamı yok..

Amma velakin Şenol Hoca'yı hepimiz sever sayarız.. Milli Takım ve Trabzonspor'daki başarıları ortada.. Her nereye giderse gitsin, Allah yolunu açık etsin..

Nemre

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Takımda ruh yok, iş yok, Şenol hoca ne yapsın, Mancini ne yapsın.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Asıl Bomba,Şu anki Yönetimin gitmesidir.
Gerisi Hikaye..

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Sen gel adamların elinden 4 kupa al, sonra da kalsın de. :D

Bence de kalmalı. :D