G.Saray'dan yarım düzine gol

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Galatasaray 2012-2013 sezonu devre arası kamp çalışmaları kapsamındaki ilk hazırlık maçında Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekibi Alanyaspor ile karşı karşıya geldi.

Alanya Oba Stadı’nda oynanan mücadelede Galatasaray iki kez geriye düştüğü karşılaşmayı 6-2 kazanmayı başardı. Ev sahibi Alamyaspor'un golleri 23. dakikada Adem ve 39. dakikada Can'dan gelirken, Galatasaray'ın golleri 32. dakikada Burak (pen.), 41 ve 58. dakikalarda Aydın, 56 ve 68. dakikalarda Elmander, 64. dakikada ise Albert Riera'dan geldi.

http://live.sporx.com/futbol/superlig/galatasaray/g-sarayin-ilk-11i-belli-olduSXHBQ309984SXQ

Bence Riera varken sol bek aramamıza hiç gerek yok. Bence bu yılın transferidir.

Maçta muhteşemdi.

Jason Brody

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Riera çok iyidi sol açıktada kullanılabilir eğer bi sol bek alınırsa sol açık oynamalı bence Amrabat şuan için formayı haketmiyor bana göre .

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493

Jason Brody

Asistan
Reaksiyon puanı
1
burak bi kere adam gibi davran be bir kere...

bu arada galatasaray gerçekten güçlü bir takım bu sezon ancak böyle transparan oyuncular hiç mi hiç yakışmıyor böyle bir takıma...
Adam arkadan ayağına darbe vuruyor dengesini kaybediyor her penaltı pozisyonunda da attı vs demeyin artık sıktı abi .

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Ne alakası var ya, düşüşe bak müdahaleye bak. Görende savunma arkadan tekme attı sanacak. Burak müdahaleyi hissediyor sonrasında gösteriyor.

Bu arada bunları galatasaraylı arkadaşlarım bile söylüyor. Yani kendi taraftarı bile rahatsız bu durumdan. Yani benim tanıdığım galatasaray taraftarı olanlar.

Jason Brody

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bana göre temiz pozisyon sana göre nasıldır bilemem zaten bundan sonra temiz pozisyonda olsa hemen mühür basıldı ya bi kere hemen attı kendini oluyor onları veren hakemlere söylenin o zaman birazda arkadaş millet tükürüyo 4 maç ceza alıyo takmış herkez Burak'a.

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
:D Peki :yes:

Al bakalım. :)

Beşiktaş ile oynanan derbide kendini yere attığı gerekçesiyle çok eleştirilen Burak Yılmaz "Burak kendini yere atıyor mu? Evet atıyor. Ancak bundan sonra dikkatli olacağıma dair söz veriyorum" dedi.

Devamına buradan bakabilirsin.

TheRiskOfTime

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tamam yendi ama bu Burak Yılmaz Galatasaray'a Takımına Yakışmıyor.
Adam Hep kendini yere atıyor 1 değil 2 değil 3 değil.

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
bana kızmana gerek yok :D
adam katil balina saldırısına uğramış gibi atlayıp zıplayıp tepki veriyor.
Arif ile kıyaslardım bu hareketlerini de Arif en azından bu kadar gösteriş yapmıyordu.

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Arkadaş, bizden biri yanlış bir hareket yapınca herkes sütten çıkma ak kaşık kesiliyor.

Biz tarih yazıyoruz durmadan, millet karalıyor.

Türkiye'de daha iyi forvet varsa yerli, söyleyin alalım hemen?

Aslan Kral!

lukM0.jpg

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
Hala Burak'ı eleştirmek için fırsat kollayanlar var. Adam ırkçılık yapmıyor. Takım arkadaşları ile kavga etmiyor. Hakeme eliyle hareket çekmiyor. Kendi taraftarına küfür etmiyor.

Yaptığı en kötü şey kendini yere atmak olsun... Aslan Kral...

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Hala Burak'ı eleştirmek için fırsat kollayanlar var. Adam ırkçılık yapmıyor. Takım arkadaşları ile kavga etmiyor. Hakeme eliyle hareket çekmiyor. Kendi taraftarına küfür etmiyor.

Yaptığı en kötü şey kendini yere atmak olsun... Aslan Kral...

Gereksiz eleştiri gizli hayranlıktır abi..

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Beklediğim foto, beklediğim yorum. Burak'a laf yok; sonuçta her maçta takımı lehine serbest vuruş, penaltı kazanmaya çalışıyor garibim:)

Selam olsun 2.ye, 3.ye, 5.ye :))

Aleyküm selam. Barcelona'yı mı yendiniz hayırdır :D

anilekinci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
mazruf buna penaltı diyen tek insan sen olmalısın heralde...tanıdığım tüm beşiktaşlılar kabul etmiş...git videosunu izle öyle gel

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Videosunu izleyince ne olacak, fotoğrafta kabak gibi ortada müdahale.

Asıl sen izle öyle gel. (emir kipi 2. tekil şahıs.) : )

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Videosunu izleyince ne olacak, fotoğrafta kabak gibi ortada müdahale.

Asıl sen izle öyle gel. (emir kipi 2. tekil şahıs.) : )

hocam sen iyimisin saksı felan düşmedi dimi kafana :)

diyorlarki bjk bu kadroya göre iyi oynadı 30 puan topladı hayır iyi oynamadı 12 puan hakemler sayesinde topladı hatırlamadım takımı şimdi hani şu 5 tane atıkları mac o macta 2 tane gol osayt tı penaltı penaltı değildi bir golden öncede faul vardı bakın dün biraz dişli takım cıktı karşısına Wolsfburg nasıl da dağıldı bjk gerçek güçleri 2 yarı sezonda ortaya cıkar

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
beyler özellikle galatasaraylılar bu konuya son kez yorum yapıyorum ama neyi savunuyorsunuz ben gerçekten anlayamıyorum.
adamın gol atmasına bir şey diyen var mı ? Yok.
iyi oynamıyor diye var mı ? Yok.
Allah aşkına adam yerlere yatıyor ahlaki bir durumdur buda yanlıştır.Savunmayı bırakın. Müdahale olur atlar eyvallah ama sinematral bir durumda yapmasına hiç gerek yok. Bunu normal karşılayan insanların aksine çevremdeki gördüğüm kadarı ile galatasaraylılar olsun futbol sevenler olsun bu durumdan hiç hoşnut değil.

"Ben Sporcunun Zeki Çevik Ve Aynı Zamanda Ahlaklısını Severim."
Mustafa Kemal ATATÜRK.

yukarılarda gidip meireless i olaya karıştırılacağına konuşulan şu durumun bilinmesi daha aklı selim bir davranış olur.
meireless'in davranışlarına da normal diyen kişilikte olayın ahlaki boyutunu kavrayamamıştır benim gözümde..

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
adamın dibisin burak

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yakın çekimde her şey belli oluyor sen daha ne konuşuyorsun ki. galatasaraylı futbolcunun diz arkasına adam diziyle vuruyor. ha bunda ne var dersen? seninde diz arkana vursunlar bakalım ne oluyor...

3xpired

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Schalke'yi yenersek selamımı çakarım ama @mazruf :) Kalitelerimizin farkı ortada