G.Saray'da şimdi de Cana şoku!

Bu konuyu okuyanlar

AliA

Müdavim
Emektar
Katılım
29 Haziran 2007
Mesajlar
64,457
Reaksiyon puanı
527
Puanları
0
Galatasaray, bu sabah Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla hafta sonu deplasmanda Kayserispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Teknik direktör Gheorghe Hagi, Tugay Kerimoğlu, Bogdan Vintila, Nezih Boloğlu ve kondisyoner Giovanni Melchiorre yönetiminde futbolcular saat 10.30'da 1 No'lu Antrenman Sahası'nda bir araya geldi.

Manisaspor maçında 90 dakika oynayan oyuncuların rejenerasyon yaptığı antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü. Manisaspor maçında yer almayan ve az süre alan oyuncular ise ısınma çalışmalarının ardından topla pozisyon çalışmaları yaptılar.

Antrenmanda milli takım kamplarına katılan Sabri Sarıoğlu, Servet Çetin, Ufuk Ceylan, Lucas Neill, Zvejdan Misimoviç, Aydın Yılmaz, Mehmet Batdal, Emre Çolak ve Emirhan Ergün yer almadılar.

Ayak bileğinde burkulmadan dolayı bağ kopan Lorik Cana'nın tedavisine başlandı. Cana sakatlığı nedeniyle milli takım kampına gitmedi. Yurtdışından dönen Milan Baros kondisyoner Fatih Yıldız yönetiminde çalışmalara başladı. Hakan Balta antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştı. Serdar Özkan ve Serkan Kurtuluş fizyoterapist eşliğinde çalıştı. Mustafa Sarp'ın tedavisi devam ediyor.

Galatasaray, bir günlük iznin ardından 17 Kasım Çarşamba günü sabah 10.00'da Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basına ve taraftara kapalı olarak yapacağı idmanla çalışmalarına devam edecek.

Sporx
 

eray045

Müdavim
Emektar
Katılım
12 Nisan 2008
Mesajlar
12,600
Reaksiyon puanı
250
Puanları
63
Yok arkadaş takımı komple hamama götürüp sağlam bi abdest aldırmak lazım.
 

AliA

Müdavim
Emektar
Katılım
29 Haziran 2007
Mesajlar
64,457
Reaksiyon puanı
527
Puanları
0
Sağlam adam kalmadı. Gerçi sağlam olanlar da pek oynamıyor ya neyse.
 

Majeste

Müdavim
Katılım
7 Mart 2007
Mesajlar
1,953
Reaksiyon puanı
21
Puanları
0
Galatasaray'da bence en büyük sorun fizyoterapistlerde. FM'de alırdım 20'lik hocaları, elemanlar daha az sakatlanırdı. Biri düşünse de yazık olmasa insanlara. Özellikle Baros'a üzülüyorum.
 
Üst