G data total care 2010

nortoon360

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar sistemime G DATA TOTAL CARE 2010 kurdum ve ağırlık vb bi problem yaşamadım araştırmalarıma göre en iyi database yi barındıran bi programmış.
Sİz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Sistemi yorması, bazı şeyleri gözden kaçırması dezavantaj.
Onun dışında güzel bir güvenlik çözümüdür.

nortoon360

Asistan
Reaksiyon puanı
0
sistemimde bi yorması söz konusu değil bazı şeyleri gözden kaçırması derken araştırmama göre database ve virüs trojan vb. zararlı yazılımları tanıma yüzdesi diğer antivirüslere rağmen yüksek seviyede.

drhakan66

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet yabancı kaynaklı bilgisayar dergilerinde en yüksek oranda virüs yakalama yüzdesi olan antivirus.bu yıl için en iyisi kabul ediliyor.güle güle kullan :)

nevrans

Asistan
Reaksiyon puanı
6
para verıp alıncak en ıyı vırus programı bence bende lısanslı G-DATA INTERNET SECURITY 2010 kullanıyorum cok memnunum tavsıye ederm %99.8 vırus bulma oranı ıle bırıncı sırada daha ne olsun

RocKhan

Doçent
Reaksiyon puanı
15
Tek rakibi Avira (premium security suite) olan bir antivirüs programı, tarafsız ve saygın güvenlik sitelerinden sadece G-data ve Avira en yüksek puanı alabilmiş.

Kaspersky ve Eset Nod32, gibi programlar ilk 4 e bile girememiştir, kişisel bilgisayarımdada hepsini test ettim, kaspersky, nod32, panda gibi programların bulamadığı şeyleri buluyor.

Ben şahsen Avira kullanıyorum, çünkü G-data aslında 2 antivirüs programının birleşimi ve bu nedenle hem daha çok ram tüketiyor hemde database güncellemeleri için download oranı Aviraya göre daha fazla.

sonuç itibariyle G-data ve Avira 1.numaradır.

nevrans

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Tek rakibi Avira (premium security suite) olan bir antivirüs programı, tarafsız ve saygın güvenlik sitelerinden sadece G-data ve Avira en yüksek puanı alabilmiş.

Kaspersky ve Eset Nod32, gibi programlar ilk 4 e bile girememiştir, kişisel bilgisayarımdada hepsini test ettim, kaspersky, nod32, panda gibi programların bulamadığı şeyleri buluyor.

Ben şahsen Avira kullanıyorum, çünkü G-data aslında 2 antivirüs programının birleşimi ve bu nedenle hem daha çok ram tüketiyor hemde database güncellemeleri için download oranı Aviraya göre daha fazla.

sonuç itibariyle G-data ve Avira 1.numaradır.
bana hak veren benım gıbı dusunen bırısı daha cıkmıs gercektende lısanslı kullandıgım g-data securıty 2010 cok ıyı 2009 surume gore az kasıyor vırus buldumuda duvara yapısıtrıyor avıra ve g-data tanıdıgımdan berı kıs ve eset gozumden dustu :thumbup1: