G-data teknolojık ustunlugu sadece avast ve bıtfender degılmıs

nevrans

Asistan
Reaksiyon puanı
6
G DATA Technology Partners

ALWIL Software a.s.
avast.com

BitDefender GmbH
bitdefender.com

Commtouch Software Ltd.
commtouch.com

FRISK software
f-prot.com

Gear Software
gearsoftware.com

Kaspersky Labs GmbH
kaspersky.com

MainConcept GmbH
mainconcept.com

Microsoft Corporation
microsoft.com

Netcraft Ltd
netcraft.com

Sunbelt Software
sunbeltsoftware.com

bız g-datayı avast ve bıtfender bırlesımı bılıyorduk meger 10 buyuk fırma daha ortakmıs kaspersky ve dıger fırmalarda varmıs bu sıralı lıstedekı fırmalar 245.000 mb g-data programının ıcındeymıs bu lınkten bakabılısınız http://www.gdatasoftware.co.uk/partn...hnologies.html

yasin04

Doçent
Reaksiyon puanı
3
vayy bee bende diyordum bir antivirus niye 250 mb dir... demek içinde diğer güvenlik çözümleride varr

Ugur.pc

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Avast en iyisi zaten benim için yıllardır kullanıyorum hiçte sinirlenip sildiğim zamanlar olmadı

asusbey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
gdata muhteşemdir ama kuracağınız pc özelliklerininde muhteşem olması lazım. 2009 versiyonunda 300-400 mb ram tüketimi var

nevrans

Asistan
Reaksiyon puanı
6
gdata muhteşemdir ama kuracağınız pc özelliklerininde muhteşem olması lazım. 2009 versiyonunda 300-400 mb ram tüketimi var
sıze g-data 2010 surumlerını denemenızı tavsıye ederım gercekten mukemmel eskı yuklenme yok

panther76

Superlative Сasual Dating - Verified Ladies
Reaksiyon puanı
21
Kaspersky 2010 1 aylık süresi bitince denemek için G-Data yı kurdum. Kurduktan sonra explorer.exe şüpheli dedi ve karantinaya aldı bana sormadan. explorer.exe gidince haliyle hiç bir şey çalışmadı. Güvenli Kip te açıyorum karantinadan kurtarayım diye imkansız. Taskbar gelmiyor. görev yöneticisinden işlem yapayım diyor oda olmuyor. Bende Oğlumun pc sine Windows 7 yi kurup içinden explorer.exe yi kopyaladım. Sistemi açtıktan sonra şüphelendim. Karantinadan dosyayı alıp Diğer pc ye farklı antivirüs programları kurarak o dosyayı tarattım. Hiç bir şey bulamadı.Haliyle ilk işim G-Data yı silmek oldu.

nevrans

Asistan
Reaksiyon puanı
6
5.aydır g-data 2010 lısanslı kullanıyorum hıc bır sorun yasamadım

sivaspor

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2
Teknoloji partneri demek ortak demek degildir,
Simdi eVGA nvidia teknoloji partneri diye nVidia'nin ortagi mi?
Yada Sapphire ATI'nin tekno partneri diye ATI'nin ortagi mi oluyor.

Bu durum is birligi yapan firmalar icin gecerlidir,
Nasil Cell islemcisini bugun IBM, Toshiba, sony gibi devler beraber gelistiriyorsa bu firmalarda teknolojik yardimlasma aliyorlar.

:w00t:/|sDn|
/▌
/ \

sakallıoğlu

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Meğer Avast iyibir programmış, hiçde belli etmiyor, tüm truva ve virüsleri,Avira buluyor, Avast uyuyor, ya da ben öyle zannetmişim.

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Teknoloji partneri demek ortak demek degildir,
Simdi eVGA nvidia teknoloji partneri diye nVidia'nin ortagi mi?
Yada Sapphire ATI'nin tekno partneri diye ATI'nin ortagi mi oluyor.

Bu durum is birligi yapan firmalar icin gecerlidir,
Nasil Cell islemcisini bugun IBM, Toshiba, sony gibi devler beraber gelistiriyorsa bu firmalarda teknolojik yardimlasma aliyorlar.

/▌
/ \
:thumbup1::thumbup1::thumbup1::thumbup1: katılıyorum.. bu arada g-data'nın kalitesini avasta da bulaştıranlar oldu :) komik olmayın arkadaşlar anti-virüs diyoruz. göstermelik süs köpeği onlar. içinde virüslerin bayram ettiği ve avastın çalışır halde olduğu kaç makina gördüm Allah bilir şu yaşımda... Nod32'ide hakeza öyle..

sivaspor

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2
:thumbup1::thumbup1::thumbup1::thumbup1: katılıyorum.. bu arada g-data'nın kalitesini avasta da bulaştıranlar oldu :) komik olmayın arkadaşlar anti-virüs diyoruz. göstermelik süs köpeği onlar. içinde virüslerin bayram ettiği ve avastın çalışır halde olduğu kaç makina gördüm Allah bilir şu yaşımda... Nod32'ide hakeza öyle..

Ben Anti-Virus kullanmiyorum.

TrendMicro kullaniyorum basim hic agrimiyor :mrgreen:

/▌
/ \

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Ben Anti-Virus kullanmiyorum.

TrendMicro kullaniyorum basim hic agrimiyor :mrgreen:

/▌
/ \

TrendMicro'nun uyarı sistemleri de varda, anti virüs özelliğide var sanırım. Sen nasıl bir trend micro kullanıyorsun ki anti virüsten saymıyorsun? merak ettim...

sivaspor

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2
TrendMicro'nun uyarı sistemleri de varda, anti virüs özelliğide var sanırım. Sen nasıl bir trend micro kullanıyorsun ki anti virüsten saymıyorsun? merak ettim...

Digerlerine anti-virus diyorlar o yuzden ben Anti-Virus demiyorum :D
Karisiklik oluyor. :w00t:

/▌
/ \