Merhabalar, G Data Total Care isimli programı USA sitesinden 49 $ a 1 yıllık 3 kullanıcı şeklinde satın aldım. Türkiye distribütör Aresis den türkçe versiyonunu indirdim. AMD Turion 64 x2, 2 gb ram, toshiba notebook da kullanmaktayım. Şimdiye kadar bütün anti virüs ve int. security programlarını test etmiş birisi olarak Transcend 500 GB yedek cihazımda virüs olmaması gerekiyordu. Çünkü bütün programlarla taranmıştı. G Data beni çok şaşırtarak 16 tane virüs ve trojan benzeri zararlı tesbit etti ve sildi. Önemli dosyalarımı online bir şekilde yedekledim. Recovery cd sini hemen oluşturdum. Bu programa çok alıştım, sistemi hiç yormamaktadır. Windows un açılış ve kapanışlarında gözle görülür bir değişim yoktur. Değişik programları kullanırken de bir sıkıntı tespit edilmemiştir. Update anında özellikle Adobe master collection serisinden bir program açtım hiçbir sorun çıkmadan hızlı işlemlere devam ettim. Fiyatına göre bu ürün bence müthiş. 2010 da başka bir security software kullanmayı düşünmüyorum. Muhabbetle...
Gdata
Sistemin önizlemesini bile rahatsız ediyor. Ayrıca güncelleme yaparken internet resmen kitleniyor. Tüm bunları 4 gb ram olan makinada yapıyor.
İşte tecrübe :Evet, aynı sorunları bende yaşadım. Sistemi kasıyor. Bu kasmadan dolayı bazı servislerin çalışma düzenini bozabiliyor.
Sizin vesilenizle şunu tekrar teyit etmem iyi olur:
G DATA virüs yakalama ve silmede çok başarılıdır. Beş yıldızı hak ediyor. Eleştirilerimiz sadece sistemi kasması yönündedir. Konumuz yanlış anlaşılmasın. Yoksa G DATA'yı kötülemiyoruz.
Sadece yaşadığımız tecrübeleri aktarıyoruz.![]()
İşte tecrübe :
Bu sistemde; Bu kadar yük var ???? Kasıyor mu?
-HAYIR![]()
Art niyet elbette yok ve düşünmeyiz öyle şeyler :flowers:Konu başlığımdaki yazımda ve sonraki yorumlarımda belirttiğim iddiaların sadece kişisel olduğunu söyledim. Genelleme yapmadım. Yapmamda...
Sonuçta; konumuza anket ekledik, 11 kişi evet sistemimi kasıyor diye onay belirtmiş. Bunu belirtenler G DATA'ya herhangi bir art niyet beslemelerinden bunu söylemiyorlar. Sadece edindikleri tecrübeyi aktarıyorlar. Şimdi biz bunlara yalan gözüyle mi bakacağız. Hayır.
Aynı şekilde 6 kişide sistemimi kasmıyor, demiş. Sizde bunlardan birisisiniz. Bu da sizin tecrübeniz. Saygıda duyuyorum.
Sonuçta; sizlerde konuya hakim birisisiniz, diğer red oyu veren arkadaşlarda ...
Sevgiler.
Art niyet elbette yok ve düşünmeyiz öyle şeyler :flowers:
Ben de kaldırmayı düşünüyorum..
Gdata Internet Security 2010 kuracağım..
Ya da başka bir IS olacak..
Çünkü GData Antivirüs kurulu iken portların birçoğu açıkta duruyor..
Yanına bir güvenlik duvarı kurarsam asıl o zaman kasar işte..
Kısaca GData Antivirüse kapıyı göstermek üzereyim..![]()
Neden update boyutu büyük olunca kötü oluyor onu anlayamadım.