- G DATA - Tam Bir Hayal Kırıklığı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ANNE
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

G-DATA sisteminizi kasıyor mu?

• Evet

Kullanılan: 15 31.3%
  • Hayır

Kullanılan: 10 20.8%
  • Kullanmadım.

Kullanılan: 23 47.9%

• Kullanılan toplam oy
    48
  • Anket kapatılmış .

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Beyler peki Trend Micro sizce nasıldır?

euphoriazoca

Asistan
Reaksiyon puanı
3
beni de meraklandırdınız ya deneme surumunu ındırmeye basladm sımdı denemesi bedava:D

malibumali

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Kaspersky KASıyo, Eset Aptal, Norton herbişeye karışıyo, Antivirüssüzken Kalkansız Savaşa Çıkmış Gibi hissediyordum... Bu hepsine güzel bi çözüm buldum.

Microsoft Security Essentials, ayrıca ücretsiz

öneririm.

ProJest

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Merhabalar, G Data Total Care isimli programı USA sitesinden 49 $ a 1 yıllık 3 kullanıcı şeklinde satın aldım. Türkiye distribütör Aresis den türkçe versiyonunu indirdim. AMD Turion 64 x2, 2 gb ram, toshiba notebook da kullanmaktayım. Şimdiye kadar bütün anti virüs ve int. security programlarını test etmiş birisi olarak Transcend 500 GB yedek cihazımda virüs olmaması gerekiyordu. Çünkü bütün programlarla taranmıştı. G Data beni çok şaşırtarak 16 tane virüs ve trojan benzeri zararlı tesbit etti ve sildi. Önemli dosyalarımı online bir şekilde yedekledim. Recovery cd sini hemen oluşturdum. Bu programa çok alıştım, sistemi hiç yormamaktadır. Windows un açılış ve kapanışlarında gözle görülür bir değişim yoktur. Değişik programları kullanırken de bir sıkıntı tespit edilmemiştir. Update anında özellikle Adobe master collection serisinden bir program açtım hiçbir sorun çıkmadan hızlı işlemlere devam ettim. Fiyatına göre bu ürün bence müthiş. 2010 da başka bir security software kullanmayı düşünmüyorum. Muhabbetle...

Neanderthal

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Kullanmadım kullanmaya pekte niyetim yok zaten.

ANNE

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
75
Anti-virüs kullananların muhakkak G-DATA'yı denemeleri gerekir. Adı veya virüs yakalamadaki başarısı diğer anti-virüsler kadar duyulmamış olabilir, ancak muhakkak kullanılması lazım.

Arkadaşların bu programı deneyip izlenimlerini paylaşması iyi olur. Bu şekilde bir oylama daha iyi bir fikir verecektir.

Saygılar.

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
Merhabalar, G Data Total Care isimli programı USA sitesinden 49 $ a 1 yıllık 3 kullanıcı şeklinde satın aldım. Türkiye distribütör Aresis den türkçe versiyonunu indirdim. AMD Turion 64 x2, 2 gb ram, toshiba notebook da kullanmaktayım. Şimdiye kadar bütün anti virüs ve int. security programlarını test etmiş birisi olarak Transcend 500 GB yedek cihazımda virüs olmaması gerekiyordu. Çünkü bütün programlarla taranmıştı. G Data beni çok şaşırtarak 16 tane virüs ve trojan benzeri zararlı tesbit etti ve sildi. Önemli dosyalarımı online bir şekilde yedekledim. Recovery cd sini hemen oluşturdum. Bu programa çok alıştım, sistemi hiç yormamaktadır. Windows un açılış ve kapanışlarında gözle görülür bir değişim yoktur. Değişik programları kullanırken de bir sıkıntı tespit edilmemiştir. Update anında özellikle Adobe master collection serisinden bir program açtım hiçbir sorun çıkmadan hızlı işlemlere devam ettim. Fiyatına göre bu ürün bence müthiş. 2010 da başka bir security software kullanmayı düşünmüyorum. Muhabbetle...

bütün güvenlik başlığındaki konulara bu mesajı yazacak mısın?

ProJest

Asistan
Reaksiyon puanı
2
evet yazacağım, rahatsız mı oldunuz? Rahatsızlığın varsa özelden görüşelim, rahatlatırım ben sizi...

ANNE

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
75
Anket oylamasında G-DATA'yı kullanmayanların özel sebebi var mı? Bana var mış, gibi geldi.

Neden kullanmadıklarını da bizlerle paylaşılarsa güzel bir tecrübe birikimi olacaktır. Diğer arkadaşlar için bir ön fikir sağlayacaktır.

Saygılar.

nevrans

Asistan
Reaksiyon puanı
6
benım ıcın en ıyı yazılımlar g-data avıra norton kaspersky ozellıkle norton bu senenın yıldızıydı eset artık benm ıcınbır ceset

snksss

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bugüne kadar eset smart security 4 kullanıyordum fakat son zamanlarda sapıttı.işletim sistemim win7 ultimate 64 bit.sevip bağırıma bastığım eset 500+ ping yapıyor internette...Eset in firewallını etkinsizleştirdiğimde yine ping 500+.En sonunda kaldrdıdım eseti baktım ping 20-30 ms.Tekrar kurdum yine 500+ ms.Sonra G-data yı kurdum gerçekten virüs bulması muhteşem yalnız sistemi gereksiz kasıyor...Sistemim iyi olduğundan bu kasılma beni etkilemese de oyunlarda ani fps düşüşleri beni rahatsız ettiği için kaldırmayı düşünüyorum alternatif oalrak ise hala kafamda bir şey yok...

tolgasal

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Gdata

Sistemin önizlemesini bile rahatsız ediyor. Ayrıca güncelleme yaparken internet resmen kitleniyor. Tüm bunları 4 gb ram olan makinada yapıyor.

ANNE

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
75
Gdata

Sistemin önizlemesini bile rahatsız ediyor. Ayrıca güncelleme yaparken internet resmen kitleniyor. Tüm bunları 4 gb ram olan makinada yapıyor.

Evet, aynı sorunları bende yaşadım. Sistemi kasıyor. Bu kasmadan dolayı bazı servislerin çalışma düzenini bozabiliyor.

Sizin vesilenizle şunu tekrar teyit etmem iyi olur:

G DATA virüs yakalama ve silmede çok başarılıdır. Beş yıldızı hak ediyor. Eleştirilerimiz sadece sistemi kasması yönündedir. Konumuz yanlış anlaşılmasın. Yoksa G DATA'yı kötülemiyoruz.

Sadece yaşadığımız tecrübeleri aktarıyoruz. :)

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Evet, aynı sorunları bende yaşadım. Sistemi kasıyor. Bu kasmadan dolayı bazı servislerin çalışma düzenini bozabiliyor.

Sizin vesilenizle şunu tekrar teyit etmem iyi olur:

G DATA virüs yakalama ve silmede çok başarılıdır. Beş yıldızı hak ediyor. Eleştirilerimiz sadece sistemi kasması yönündedir. Konumuz yanlış anlaşılmasın. Yoksa G DATA'yı kötülemiyoruz.

Sadece yaşadığımız tecrübeleri aktarıyoruz. :)
İşte tecrübe :

Bu sistemde;
3007ib4.jpg

Bu kadar yük var ???? Kasıyor mu?
-HAYIR :cool:

9hucs0.jpg

arif 34

Asistan
Reaksiyon puanı
4
g data gerçekten güzel 1 antivirüs proğramı 2 gün öncee sildim. bilgisayarı çok kasıyor .vürüsleri de buluyor ama kasmasa iyi olacaktı .avg antivirüsü ve combofix kullanmaktayım memnunum ...

ANNE

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
75
İşte tecrübe :

Bu sistemde; Bu kadar yük var ???? Kasıyor mu?
-HAYIR :cool:

Konu başlığımdaki yazımda ve sonraki yorumlarımda belirttiğim iddiaların sadece kişisel olduğunu söyledim. Genelleme yapmadım. Yapmamda...

Sonuçta; konumuza anket ekledik, 13 kişi evet sistemimi kasıyor diye onay belirtmiş. Bunu belirtenler G DATA'ya herhangi bir art niyet beslemelerinden bunu söylemiyorlar. Sadece edindikleri tecrübeyi aktarıyorlar. Şimdi biz bunlara yalan gözüyle mi bakacağız. Hayır.

Aynı şekilde 6 kişide sistemimi kasmıyor, demiş. Sizde bunlardan birisisiniz. Bu da sizin tecrübeniz. Saygıda duyuyorum.

Sonuçta; sizlerde konuya hakim birisisiniz, diğer red oyu veren arkadaşlarda ...

Sevgiler.

The King

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Merhaba,
CeBIT Bilişim Eurasia'da G Data'nın Standına gittiğimde 3 Aylık Deneme sürümünü CD halinde hediye olarak vermişlerdi. Kötü bir izlenim bırakmadı ama çok iyi bir izlenimde bırakmadı. Boyut dediğiniz gibi büyük olasada bunun bir zararı olmadı. Benim gözümde daha iyi bir güvenlik sağlaması, daha çok sistem kaynağını tüketiyor olması gerçeğini değiştirmedi. Birde sıklıkla şimdi Lisans satın ibaresi çok sinir bozuyordu. Yinede genel olarak güzeldi.

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Konu başlığımdaki yazımda ve sonraki yorumlarımda belirttiğim iddiaların sadece kişisel olduğunu söyledim. Genelleme yapmadım. Yapmamda...

Sonuçta; konumuza anket ekledik, 11 kişi evet sistemimi kasıyor diye onay belirtmiş. Bunu belirtenler G DATA'ya herhangi bir art niyet beslemelerinden bunu söylemiyorlar. Sadece edindikleri tecrübeyi aktarıyorlar. Şimdi biz bunlara yalan gözüyle mi bakacağız. Hayır.

Aynı şekilde 6 kişide sistemimi kasmıyor, demiş. Sizde bunlardan birisisiniz. Bu da sizin tecrübeniz. Saygıda duyuyorum.

Sonuçta; sizlerde konuya hakim birisisiniz, diğer red oyu veren arkadaşlarda ...

Sevgiler.
Art niyet elbette yok ve düşünmeyiz öyle şeyler :flowers:
Ben de kaldırmayı düşünüyorum..
Gdata Internet Security 2010 kuracağım..
Ya da başka bir IS olacak..
Çünkü GData Antivirüs kurulu iken portların birçoğu açıkta duruyor..
Yanına bir güvenlik duvarı kurarsam asıl o zaman kasar işte..
Kısaca GData Antivirüse kapıyı göstermek üzereyim.. :)

ANNE

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
75
Art niyet elbette yok ve düşünmeyiz öyle şeyler :flowers:
Ben de kaldırmayı düşünüyorum..
Gdata Internet Security 2010 kuracağım..
Ya da başka bir IS olacak..
Çünkü GData Antivirüs kurulu iken portların birçoğu açıkta duruyor..
Yanına bir güvenlik duvarı kurarsam asıl o zaman kasar işte..
Kısaca GData Antivirüse kapıyı göstermek üzereyim.. :)

İlk yazımda kendimi biraz anlatamadığımı düşündüm. Yazımda sanki bir tarafı kötülüyormuşum gibi bir izlenim bende oluştu. Bu sebeple yazımda ufak tefek düzenlemeler yaptım.Ayrıca; yorumlarımda bunu belirtmek ihtiyacı hissettim.

Sizin gibi sıkı paylaşımcı ve arkadaşların sorunlarını çözmek için elinden geleni yapan bir insana saygım sonsuzdur. Dediklerinize harfiyen inanıyorum. Art niyet beslediğinizi aklımdan hiç geçirmem. Sadece belki başka birilerinin kalbine gelebilir diye genel konuştum.

G DATA'yı kaldırmanız için gösterdiğiniz sebebi biraz açar mısınız? Tam anlayamadım.

Saygılarımı sunarım.

noluftu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Neden update boyutu büyük olunca kötü oluyor onu anlayamadım. Ben de G-DATA kullanıyorum. Teknik desteğinden tutun da arabirimine kadar memnunum. Evet internet ve ağ bağlantısında yavaşlama yapıyor. Bütün verileri sabit diske indirmeden tarıyor ve ondan sonra ya sayfa görüntüleniyor ya da indir ekranı geliyor.

Diğer bilgisayarımda da Avira SS var. Avira daha hafif gibi ama bu G DATA'nın kastığı anlamına gelmiyor.

Çok da yüksek konfigürasyonları olan bilgisayarlar değiller. Ama beni çok da zorlamadı.

Ama ille de G DATA kullanmayacağım diyorsanız yanlış alarmlarına rağmen Avira derim o zaman.

Unutulmaması gereken %100 koruma sağlayan bir güvenlik yazılımı da olsa kullanıcıda bitiyor herşey.

En güvenli bilgisayar en bilinçli kullanıcısı olan bilgisayardır bence..

megatron

Doçent
Reaksiyon puanı
7
dostlar bir de PANDA İNTERNET SECURİTY 2010' u denemenizi öneririm. Spy, worm, ne var ne yok nasıl yakalıyor deneyin görün derim.

ANNE

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
75
Neden update boyutu büyük olunca kötü oluyor onu anlayamadım.

Kötü olduğunu söylemedim. Sadece kotalı internet kullanıcılarının sıkıntı yaşabileceklerine imâda bulundum. Çünkü; sık sık güncellemede bulunuyor. Boyutta böyle büyük olunca kotadan fazla yer.

Sınırsız net kullanıyorsanız sorun yok.

tolgasal

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Şimdi dikkatimi çekti. Kasma olayı internet security versiyonunda olmuştu. Antivirüs'ü kullanmadım. Zaten hiç antivirüs kullanmam. Genelde komple paket kullanırım. Yanlış anlaşılma olmasın.

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Detaylı kullanmadım..:)