FX 8320 ve GTX 960 Sistemin Açılmama Sorunu

berkaykasarci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar,
Ben 3.5 sene önce yaklaşık 3.200e bir makine topladım ara sıra ufak tefek sorunları oluyordu ben de hallediyordum ama 2-3 gündür bilgisayarı açtığımda ekran gelmiyor. Klavyenin ışığı yanıyor ama capslock açmıyor delete spamlıyorum biosa girmiyor vs.
Daha önce bu sorun olduğunda ben bios pilini çıkartıp taktım bios ayarları sıfırlandığından ekran geliyordu böyle bir çözüm bulmuştum kendimce 2 3 defa tekrarladı bu sorun en sonunda dün bir gitti gidiş o gidiş ne denediysem olmadı rami teke indirdim yerlerini degistirdim kasayi söktüm temizledim ama yok çıldırmak üzereyim. Ekran kartının yandığını da, sorunun harddiskten kaynakli oldugunu da dusunmuyorum cunku her seyi denedim. Sorun sizce ne olabilir?

Sistem Özelliklerim:

Amd FX 8320 İşlemci
Asus NVIDIA GTX 960 4GB E.Kartı
Gigabyte 970A Anakart
8GB RAM

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,464
PSU'nuzuda belirtirmisiniz? Bence en iyisi sistemi topladığınız mağzaya bir baktırın

fahriiuzar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Benimde ekran bir süre sonra kesiliyordu bilgisayarda. Ekran kartını çıkar ama çıkarırken dikkat et hızlı çekme. sonra vga kablosunu anakart üzerindeki girişe tak çalıştır bilgisayarı görüntü gelirse sorun ekran kartında gelmesse işlemcide bir sorun olabilir.

berkaykasarci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Pekiya sorunsuz çalışıyormu sertifikası varmıdır?
nasıl yani? nerden anlarız sorunsuz çalıştığını? everest 650w bir psu işte

---- Mesajlar birleştirildi ----

Benimde ekran bir süre sonra kesiliyordu bilgisayarda. Ekran kartını çıkar ama çıkarırken dikkat et hızlı çekme. sonra vga kablosunu anakart üzerindeki girişe tak çalıştır bilgisayarı görüntü gelirse sorun ekran kartında gelmesse işlemcide bir sorun olabilir.
sorun ekran veya monitör değil sistem

Son düzenleme:

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,464
nasıl yani? nerden anlarız sorunsuz çalıştığını? everest 650w bir psu işte

---- Mesajlar birleştirildi ----

sorun ekran veya monitör değil sistem

PSU anakartı bozmuş olabilir sistemi aldığınız yere bir baktırın buradan net bir tahminde bulunamam