• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Futbolcu olmak için

KilicBaran

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba Arkadaşlar,

Ben gelecekte futbolcu olmak istiyorum. Yaşım 14. Her bölgede oynayabiliyorum. Çalım atıyorum, uzaktan şut çekiyorum, kalede reflekslerim iyi. Ama bu işi tam olarak nasıl yapmam lazım? Nerelere başvurmam lazım? Yardımcı olursanız sevinirim

TBM

Dekan
Reaksiyon puanı
359
Merhaba Arkadaşlar,

Ben gelecekte futbolcu olmak istiyorum. Yaşım 14. Her bölgede oynayabiliyorum. Çalım atıyorum, uzaktan şut çekiyorum, kalede reflekslerim iyi. Ama bu işi tam olarak nasıl yapmam lazım? Nerelere başvurmam lazım? Yardımcı olursanız sevinirim

Oturduğunuz yerde takıma girin,yada genç yetenekleri çıkaran takımlara gidin,izletin kendinizi.

falcon291

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Bir yerden başlamak lazım. En yakındaki amatör takıma git, yaş grubunun takımına girmek istediğini söyle, seni denerler sonuçta, önce burada takıma girebiliyorsan gir, sonrasına bakarsın. Giremiyorsan bir iki takımda daha şansını dene, eksikliklerini söylerler, onları geliştirip sonra yeniden dene, yine giremezsen bu işi unut.