Futbolcu olabilir miyim?

daipnox

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar yada abilerim ben 15 yaşında 1.86 boyunda 77 kilo ağırlığında bir bireyim.Şu zamana kadar futbola sadece eğlence amaçlı bakardım.Son bir senedir önce adam eksik olduğu için beni halısahaya davet eden eniştem şimdilerde ise fiziğim ve sıkı defansımdan dolayı maçlara çağırıyor.Biraz hatta fazlasıyla geç kalınmışlık var fakat şu saatten sonra bal ligi yada profesyonel futbolcu olabilme şansım var mı?Kendimi şöyle özetleyebilirim Galatasaray'ın yeni transferi Badou N'diaye gibiyim.Sürekli baskı yapar hep koşar top çalar kısa yada uzun pasla atağa çıkarır ama kondisyon eksiginden dakika 60-65 de yorulurum.Ama sahada olduğum sürece yanımdan bir top geçirtmem iddialıyım.Peki sizce bu durumda bir defansif orta saha veya bir stoper olabilme şansım nedir?Şimdiden teşekkürler.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Bunun kararını biz veremeyiz.
İşin ehli birine gidip kendini göstermelisin. İşin ehli olan o adam seni yönlendirmeli sana yol göstermeli. Şimdiden futbol hayatında başarılar diliyorum.

Reaksiyon puanı
61
Ben 17 yaşından sonra beşiktaş seçmelerini kazandım çok iyi bir kaleciydim. Halısahada maç yaparken beni görmüşler serdardı ismi kır saçlı bir adam beni seçmelere çağırdı gittim 3 aşamalı bir seçmeydi ben ve orta sahadan bir çocuk daha kazandık 1 sene beşiktaşta oynadım u17 u18 de gayette başarılıydım ama gelin görün ki bir antreman maçında ayağım kırıldı 2 kez ameliyat oldum zor bela düzeldim sonrada bıraktım futbolu gittim öğretmen oldum :) geç değil yani yeteneğin varsa olur 15 yaşta geç değil ben 17den sonra olucaktım direkten döndük

Reaksiyon puanı
125
bence hayellerinin peşinden koş. sonra bir gün masada oturarak keşke böyle yapsaydım deme. 15 yaş geç değil bence.

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Bulunduğun yerde birileri veya bir kulüple görüş kaydını yaptır çok çalış devamı gelir belki ileride iyi yerlerde görürsün kendini gerçekçi ol imkansızı iste.

lgsever

Profesör
Reaksiyon puanı
1,459
Ünlü olursan unutma lan bizi :D

Reaksiyon puanı
5,164
Futbolcu olabilme ihtimalin çok yüksek deyil ancak kendine güveniyorsan neden olmasın...

Ben sana objektif davranacağım.

Sadece torku konyasporun alt yapısına futbolcu olmak için başvuran 350.000 kişi var. Ve diyelim ki sen seçildin futbolcu oluncaya kadar sakatlanma ihtimalin var. Ardından senin gibi bir sürü çocuk var.

Bu yüzden ne olursa olsun kesin futbolcu olurum gözü ile bakma bi yandanda derslerine çalış sonra 1300tl maaş ile geçinmek zorunda kalırsın.

Bir abi tavsiyesi...

İyi günler

rrrr

Dekan
Reaksiyon puanı
3,742
silindi (4329602)

Son düzenleme: