Futbol Paketi Üyesi Avealılar Kazanıyor

Bu konuyu okuyanlar

Cem

Profesör
Katılım
23 Ağustos 2006
Mesajlar
1,028
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Avea futbol paketleri üyesi olan aboneler, Sony Bravia LCD TV, Samsung U900 Cep Telefonu, Playstation 3 kazanma fırsatı yakalıyor.

Abonelerinin ihtiyaçları doğrultusunda yenilikçi ürün ve hizmetler geliştiren Avea, futbolsever aboneleri için yeni bir kampanya hayata geçirdi. Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ya da Trabzonspor bilgi paketlerinden herhangi birine üye olan ya da bu tarihler arasında mevcut üyeliğini devam ettiren aboneler, her hafta çekilişle sürpriz hediyeler kazanma şansı yakalıyorlar.
aveaqss31244371162.jpg
15 Ağustos tarihine kadar sürecek kampanya kapsamında aboneler, 5 adet Sony Bravia LCD TV, 10 adet Samsung U900 cep telefonu, 10 adet Playstation 3 ve 1.000 adet 100 kontör ya da 10 dakika kazanacaklar. Kampanyaya katılmak için takımının kısa adını FB, GS, BJK veya TS şeklinde yazıp 9494'e gönderen tüm Avea aboneleri kolaylıkla Futbol Paketi'ne üye olabiliyorlar, böylece takımlarıyla ilgili yenilenmiş içeriklere ve bilgilere de sahip olabiliyorlar. Ayrıca SMS kanalı dışında, wap.avea.com.tr 'den ve *100#'yi tuşlayarak da pakete üye olmak mümkün.
:: Avea'nın bu hediyleriyle futbol aşkınızı yeniden gözden geçirmeyi düşünür müsünüz?
 
Yazan: Cem Sünbül
SDN - http://shiftdelete.net
 
Üst