Futbol oyunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hakan5566

Öğrenci
Reaksiyon puanı
22
Ben şu aralar futbol oyunu oynamak istiyorum pc den. Pes 20 indirmek biraz sıkıntıymış galiba (çünkü crack oynayacağım) . O yüzden pes 19 ve fifa 20 arasında kaldım. Kariyer modu güzelse fifa 17 den başlayıp alex hunter ı da oynayabilirim. Analig gibi modlar da ilgimi çekiyor. Pes 19 da kariyer de oynayabilirim. Kafam çok karışık.Yardım edin lütfen. Eğve Eğve crack yapma krdşm diycekler varsa hiç yazmasın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Forumda yeniyim. Konuyu yanlış yere açmışım. Nasıl doğru yere aktaracağım bilmiyorum. Yetkili birileri görüp doğru yere aktarsa çok güzel olur.

Tolga6bd6

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
298
Ben şu aralar futbol oyunu oynamak istiyorum pc den. Pes 20 indirmek biraz sıkıntıymış galiba (çünkü crack oynayacağım) . O yüzden pes 19 ve fifa 20 arasında kaldım. Kariyer modu güzelse fifa 17 den başlayıp alex hunter ı da oynayabilirim. Analig gibi modlar da ilgimi çekiyor. Pes 19 da kariyer de oynayabilirim. Kafam çok karışık.Yardım edin lütfen. Eğve Eğve crack yapma krdşm diycekler varsa hiç yazmasın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Forumda yeniyim. Konuyu yanlış yere açmışım. Nasıl doğru yere aktaracağım bilmiyorum. Yetkili birileri görüp doğru yere aktarsa çok güzel olur.
pc iyimi? eyer iyise pes 2020 yi önermem 2019 daha zevkli (bana göre) fifa 20 de oynuyabilirsin o zevkli ben baya oynadım

umtsn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Fifanın son bi kaç senedir çıkardığı oyunlar Pes'e kıyasla hem oynanabilirlik hemde grafiksel açıdan daha tatmin edici geliyor bana. Bu konuda Fifayı öneriyorum

Hakan5566

Öğrenci
Reaksiyon puanı
22
Sistem im göreceli olarak iyi. Tüm futbol oyunlarını kaldırır.

Hakan5566

Öğrenci
Reaksiyon puanı
22
14 yaşımdayım. Liseye yeni geçtim. Babama ders çalışarak iyi bir liseye giderek zor bela iyi bir pc aldırdım. Şimdi o kadar parayı oyunlara harcayamam ki!

Emir Aydın

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,635
14 yaşımdayım. Liseye yeni geçtim. Babama ders çalışarak iyi bir liseye giderek zor bela iyi bir pc aldırdım. Şimdi o kadar parayı oyunlara harcayamam ki!
Oyun oynamak bir zorunluluk değil, oynamadan da olur. Ayrıca bir sürü ücretsiz oyun var.

TRTURKEYTR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,371
12-) Telif haklarını zedeleyen dosyalara (crack, serial, warez) link verilmesi ve sitede paylaşılması kesinlikle yasaktır. Buna ek olarak Torrent yardımı ile telif hakları bulunan dizi, film vb. yayınlar için yardım başlığı açmak yada paylaşımında bulunmak yasaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...