FrontPage indirme linki

microsoftcu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar microsoft front page indirmek istiyorum ama bir türlü front page bulamıyorum
aslında buluyorum ama exe dosyası yok
yani programı çalıştıramıyorum
yardım edin
bildiğiniz sağlam download linki varsa yazın:confused::confused::confused::confused::(:(:(:(:(

SUNGURZADE

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ne yapacaksın ki frontpage i.
Madem web tasarımı ile uğraşacaksın en azından dreamweaver öneririm. Frontpage bana tasarım adına hiçbir kazanım sunamadığı için böyle yerden yere vuruyorum. Sen dreamweaver a bi bak ;)

ayrıca burada yasadışı amaçlı bir yardım alamazsın

Stone

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10
Sevgili Microsoftcu ,
Microsoft , Microsoft Front Page'ı geliştirmeyi bitirdi ve Piyasadan Kaldırdı onun yerine Microsoft Expression Web var artık
Trial Sürümüne burdan Erişebilirsin :
Microsoft® Expression®
Saygılarımla.

chimera

Dekan
Emektar
Administrator
Reaksiyon puanı
577
Baştan söylüyorum sakın burada bu programlar için full download linki, seriall, crack falan paylaşmayın.

Stone

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10
hehehe :D Kuralları Okudum hiç kaçırmam :D Trial Sürüm ve microsoft'un sitesinden :D

rapstarmurat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Frontpage'i Paylaşmak Yasal Değil.
İlk Başlarken Frontpage Kullanmak İyi Olabilir,
Ama İleride FP ye Aşık Olupta DW ye Geçmeyi Unutma

likable06

Asistan
Reaksiyon puanı
0
boşver frontpage i dreamweaver kullan zaten arkadaşın da dediği gibi front page sonlandırıldı Microsoft tarafında. Expression Web var onu dene....

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Baştan söylüyorum sakın burada bu programlar için full download linki, seriall, crack falan paylaşmayın.

Uçan kafa gelebilir heran birine :D:D Ayrıca site olarak yasal olmayan şeylere karşı olmak güzel. Ama rakının yanında nasıl beyaz peynir kavun olmazsa olmuyor.İnternettede warez vede rapidpremiumsuz vakit geçmez :tooth::tooth:

Fantoma

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Mutlaka Frontpage kullanmak istiyorsan tavsiyem 2003, buna karşın FP'nin yeni sürümü olan Microsoft Expression Web maalesef yine bir hayal kırıklığı. Ayrıca hangi web tasarım editörünü kullanırsan kullan Html dilinin temel özelliklerini bilmek zorundasın. Zira çok pratik gibi görünen bu editörler ile zaman içinde en ufak bir kod hatası yapacağın sitenin şeklini bozar ve sen de çaresiz kalırsın.
Kolay gelsin.