Frets On Fire - Bilgisayar'da Gitar Çalma Oyunu

tristatis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Fret On Fire klavye veya konsol yardımı ile bilgisayarda gitar çalmaya yarayan bir oyun.

Rock Band ve Guitar Hero alternatifi olarak üretilen Frets On Fire oyunu ücretsiz bir yazılım olmasının yanı sıra açık kod kaynaklı olarak piyasaya sürülmüştür.

Türkiye ‘de de tutkunlarını bulunduğu oyunun Türkiye sitesini www.fretsonfiretr.com adresinden ziyaret edebilirsiniz.
Türkçe Yama, Modüller ve Şarkıları indirebileceğiniz web sitesinde çok kısa süre içerisinde türkçe şarkılarda yayınlanmaya başlayacakmış.

İndir: Full İnstall - Kurulumsuz Zip Arşivi - Türkçe Dil - Şarkılar

Felagund

Profesör
Reaksiyon puanı
15
halk arasında klavye hero olarak da bilinir.

UndyingDarkness

Profesör
Reaksiyon puanı
49
GH varken o kadar dandik ki :D Ben anlamam açık kod kapalı kod falan dandik işte :D

Ayrıca bu konu vardı, kilit yiyecek o yüzden yazdım yukarıdakini millet görsün ama sataşamasın diye :D

firefox4ever

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Açık kaynağın gücü :) Gerçekten güzel oyun.Bu arada konu zaten mevcuttu o yüzde kilit gelir birazdan.:)

Felagund

Profesör
Reaksiyon puanı
15
gh nin tadı başka tabiki. ben profilo teknosa da oynuyodum (aslında tek orda oynadım) sesi biraz açıp arkana insanlar toplanmaya başlayınca asıl orda işin zevkine varıyodum :D bi seek & destroy çalmadan gitmiyodum :)

Reaksiyon puanı
189
Frets on Fire, Open GL kulandığı için çok performanslı değil. GH DirectX üzerinden çalıştığı için daha seri ve daha performanslı çalışıyor, bu da oyun sırasındaki hata yapma oranını ciddi biçimde etkiliyor...

tristatis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0