Fresh UI 8.70

Bu konuyu okuyanlar

Militarist

Müdavim
Katılım
4 Mayıs 2008
Mesajlar
7,620
Reaksiyon puanı
130
Puanları
63
07e9d82e8425328439dfee292f2.jpg

Fresh UI; Windows ayarlarını kolayca degiştirebilen bir program. Bu program ile bilgisayarınızda diger kullanıcılardan özel dosyalarınızı koruyabilir, sisteminizi ve donanımınızı optimize edebilir ve bunun gibi daha pek çok opsiyonu program içinde bulabilirsiniz.

100% free

Fresh UI 8.70

Windows 7/Vista/XP/2000/ NT4/98/95/Me​
 

SonKraL

Doçent
Katılım
8 Ekim 2010
Mesajlar
733
Reaksiyon puanı
4
Puanları
18
Yazılım 8.70 Sürümüne Güncellendi..

Tanıtım:
Fresh UI ücretsiz bir sistem yapılandırma aracıdır. Bu araç ile Windows üzerinde yapmakta zorlandığınız ayarlamaları çok basit bir biçimde gerçekleştirebilirsiniz. Kişisel istekleriniz doğrultusunda size özelleştirme imkanı veren araç, oldukça çok sayıda özelliğe sahiptir. Bu araç ile Windows üzerinde yapamayacağınız ayarlama yok denebilir.

Araç ile yapılabilecek ayarlamalardan bazıları şunlardır:

Masaüstü arka planı değiştirebilme özelliğini etkin-pasif kılma.
Başlat Menüsünden "ara", "çalıştır" ve diğer bağlantıların gösteriminin kaldırılabilmesi.
Kayıt Defteri Düzenleyicisinin ve Windows Görev Yöneticisinin kullanımına izin verip-vermeme seçeneği.
Windows Messenger yazılımının sistem başlangıcında otomatik olarak devreye girmesini önleyebilme.
Windows güncellemelerinin otomatik alınıp alınmamalarını ayarlayabilme.
Başlat Menüsündeki Belgelerim, Bilgisayarım, Denetim Masası vb. kısayollarının gösterimini kaldırabilme.

Programın özellikleri şu şekilde özetlenebilmektedir :

Windows uygulama ayarlarının özelleştirilebilmesi : Internet Explorer tarayıcısı, Windows Media oynatıcısı, Hearts ve Spider oyunları, Netmeeting, Not Defteri, Outlook Express, Messenger ve Wordpad programları, Görev Zamanlayıcısı, Windows güncelleme aracısı ve Kayıt defteri ince ayarlarını tamamen kişiselleştirebilme imkanı.
Windows kullanıcı arayüzünün özelleştirilebilmesi : Windows gezgini dahilindeki tüm dosya, klasör, sürücü ve dosya araması özelliklerine tüm gizli seçenekleri ile birlikte müdahale edebilme imkanı.
Donanım ayarlarının iyileştirilebilmesi : Medya, işlemci, fare, klavye, modem, yazıcı, anakart ve ekran kartı ayarlarını tüm gizli ve gelişmiş özellikleri ile (güç yönetim kuralları da dahil olmak üzere) birlikte ayarlayabilme imkanı.
Grup ilkesi ile kullanıcı ortamlarını denetleyebilme : Denetim masası, masaüstü, gezgin, başlat menüsü ve durum çubuğu arabirimlerini gelişmiş özellikleri ile birlikte ayarlayabilme imkanı.
Sistem ayarlarının iyileştirilebilmesi : Gelişmiş sistem ayarları, dosya sistemleri, ağ özellikleri, güvenlik, bağlangıç ve kapanış seçenekleri ile birlikte diğer ince sistem ayarlarına tam olarak erişim imkanı.
Sistemde bulunan tüm kayıtlı izleri tek tuş ile temizleyebilme : Internet Explorer, Windows gezgini, geçici dosyalar ve Media Oynatıcısı geçmiş kayıtlarını tek tuşla sistemden tamamen temizleyebilme imkanı.

Not: Tamamen ücretsiz olan bu yazılımı 11 günlük deneme sürecinin ardından kullanabilmeniz için sitesine kayıt olarak, kullanıcı adı ve şifrenizi almalısınız. Bu işlem de firma tarafından ücretsiz olarak gerçekleştiriliyor, sadece e-posta adresiniz ve adınız ile buradan kişisel kodunuzu edinebilirsiniz.

Uyarı : Sisteminizde herhangi bir şekilde programdan kaynaklanan bir hata saptarsanız, ilk açılışta uygulama tarafından kaydedilen varsayılan sistem seçeneklerini, File --> Restore Windows settings sekmesi altından geri getirebilirsiniz. Yine de program içindeki ince ayarlarda çok fazla radikal değişiklik yapmamanızı öneriyoruz.
Kaynak: İnndir.com

Fresh UI 8.70 (1.4 mb)
 
Üst