Soru Freedos bilgisayara Windows kurduktan sonra recovery bölümü oluşur mu?

Uye12

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Arkadaşlar merhabalar. Acaba freedos bilgisayar aldıktan sonra Windows sürümlerinden herhangi birini yani 7,8,10 filan kurarsak(orijinal, korsan veya deneme sürümü olarak) bilgisayarda recovery kısmı açılışta karşımıza çıkar mı? Direkt Windows olarak alınan cihazlarda recovery bilgisayar açılışında çıkıyor, acaba freedoslara sonradan yüklenince de çıkar mı?

EFI Shell

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
19,246
Recovery düzgün kurmakla alakalı değil, sistem için format atmak gibi bir şey. Dediğinizle alakalı olduğunu düşünmüyorum açıkçası, recovery Windows PC içinde olabilen bir şey zaten.
Hayır, OEM partitionu oluşmaz. O yalnızca Windows imajları için. Yani boş bir şey.

Uye12

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Hayır, OEM partitionu oluşmaz. O yalnızca Windows imajları için. Yani boş bir şey.
Hocam yani o zaman freedosa lisanslı yazılım kursak bile recovery olmayacak öyle mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bilgilerinize hayran kalıyorum gerçekten, biraz geç kaldım ama bilişim ve yapay zeka dünyasının birçok şeyini öğrenmek istiyorum. Geçenki yanıtınız da işime yaramıştı. 25 yaşından sonra ilgim başladı ve umarım uçsuz bucaksız bu teknoloji alanında iyi bilgiler edinebilirim :)

Cicero

Asistan
Reaksiyon puanı
176

EFI Shell

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
19,246
Hocam yani o zaman freedosa lisanslı yazılım kursak bile recovery olmayacak öyle mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bilgilerinize hayran kalıyorum gerçekten, biraz geç kaldım ama bilişim ve yapay zeka dünyasının birçok şeyini öğrenmek istiyorum. Geçenki yanıtınız da işime yaramıştı. 25 yaşından sonra ilgim başladı ve umarım uçsuz bucaksız bu teknoloji alanında iyi bilgiler edinebilirim :)
Evet, oluşmayacak. Elinizle OEM bölümünü oluşturabilirsiniz fakat hiçbir işinize yaramayacak. Rica ederim bu arada. :)