Free SIM IPHONE 7

Turkmenmert

Asistan
Reaksiyon puanı
95
Arkadaşlar iPhone 7 bugün Amerika'da ki Apple Store'larda free sım olarak satışa çıkmıştır. Yinede 2 kişiden daha teyit alacağım yarın. Almayı düşünen vs. var ise bilginize sunarım.

Not: Web sitesinde satış gözükmüyor hala.

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Webten satış gözükmüyor bende yurtdışından bir tane getirmeye kararı aldım araştırıyorum.

Turkmenmert

Asistan
Reaksiyon puanı
95
Webten satış gözükmüyor bende yurtdışından bir tane getirmeye kararı aldım araştırıyorum.
Webten gözükmüyor fakat store da ki çalışanlar free sim olarak satış var bilgisi verdiler, yarın kesinlik kazanır muhtemelen bende 2 tane alacağım

alynaykc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Webten gözükmüyor fakat store da ki çalışanlar free sim olarak satış var bilgisi verdiler, yarın kesinlik kazanır muhtemelen bende 2 tane alacağım
Kesinlik kazanınca buraya yazacaksınız değil mi? Bende almayı düşünüyorum ama sim free özelliği var mı çalışanlar öyle söylüyor 2arkadaşım şuanda orada birisi aldı kendisine. Diğeri de bana alacak ama bekliyorum sim freedeki kesinliği

Turkmenmert

Asistan
Reaksiyon puanı
95
Kesinlik kazanınca buraya yazacaksınız değil mi? Bende almayı düşünüyorum ama sim free özelliği var mı çalışanlar öyle söylüyor 2arkadaşım şuanda orada birisi aldı kendisine. Diğeri de bana alacak ama bekliyorum sim freedeki kesinliği

Dün free telefon satışı var dendi. 2 arkadaştan daha bizzat gidip bilgi almasını istedim onları bekliyoruz bizde farklı store larda farklı şeyler söylenebilir riske girmemek lazım

Turkmenmert

Asistan
Reaksiyon puanı
95
IMG_9170.JPG
SIM FREE Satışı var arkadaşlar.

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Benim bir tanıdık var orada 1 tane alacak kendine Türkiye'ye getirecek. 1 den fazla alma şansı var mı?

Çantasında en fazla iki tane getirebiliyor diye biliyorum. Yada birini açıcak cebine koyucak kendi cihazı gibi diğeri kutuda gelicek belki o zaman üç tane olabilir.

Jon Snow

Winter is Coming
Reaksiyon puanı
513
Çantasında en fazla iki tane getirebiliyor diye biliyorum. Yada birini açıcak cebine koyucak kendi cihazı gibi diğeri kutuda gelicek belki o zaman üç tane olabilir.
Anladım peki arkadaşım oradan bana getirdiğinde benim yine pasaport imei kaydı falan yaptırmam gerekir mi yoksa tak simi kullanmı yapacağım :D

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Anladım peki arkadaşım oradan bana getirdiğinde benim yine pasaport imei kaydı falan yaptırmam gerekir mi yoksa tak simi kullanmı yapacağım :D
4 ay kayıt yaptırmadan kullanabiliyorsunuz ama bu 3 ayda olabilir araştırıp yazacağım ama o süre zarfımdan sonra kayıt ettirmemiş olursanı üz hala cihazının kaçak ürün sayılır ve kitlenir.

Şuan baktım net bilgi 120gün yani 3 ay.

Jon Snow

Winter is Coming
Reaksiyon puanı
513
4 ay kayıt yaptırmadan kullanabiliyorsunuz ama bu 3 ayda olabilir araştırıp yazacağım ama o süre zarfımdan sonra kayıt ettirmemiş olursanı üz hala cihazının kaçak ürün sayılır ve kitlenir.

Şuan baktım net bilgi 120gün yani 3 ay.

Çok teşekkür ederim. Adamsın :D

alynaykc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
iPhone 7
Model A1660 (GSM)
Model A1660 (CDMA)

iPhone 7
Model A1778

iPhone 7
Model A1779 (CDMA)

Bu numaralardan hangisini almalıyız? Garanti ve sim free için?

Son düzenleyen moderatör:

ekalkan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
A1778 modelin Türkiye'de garantisi var, diğerleri hakkında fikrim yok

Eski hesap22

Profesör
Reaksiyon puanı
801
Sitede satış var mı arkadaşlar ? bilgilendirin beni :)