Free-iSMS v1.00 (İngilizce | Signed | S60v3/v5)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alabula
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

alabula

Profesör
Reaksiyon puanı
40

Her ne kadar Symbian 3. parti yazılımlar konusunda son derece ileri bir sistem olsa da; onun da iPhone'dan esinlendiği yerler olmuyor değil. Boynuz kulağı geçermiş diye güzel bir atasözümüz mevcut bu gibi durumlar için. Sanırım burada böyle bir durum var.

iPhone kullanıcılarının bildiği gibi iPhone'da mesajları takip etmek son derece kullanışlı ve keyifli. Symbian'ın standart mesaj yönetim uygulamasıysa yıllardır standart olarak geliyor önümüze. Her ne kadar alternatif 3. parti yazılımlar olmuş da olsa bu program sıradışı özelliklere sahip.

Program mesajlarınızı kendi yöneticisine ilk kurulumda senkronize etmek isteyip istemediğinizi soruyor. Onay vermeniz halinde kısa bir süre sonra mesajlarınız programımız ile senkronize hale geliyor. Tabi bu süre cihazınızda bulunan mesaj sayısı ile doğru orantılı bir şekilde değişiyor.
Mesajların senkronize işleminden sonra program mesajları kendi arayüzünde cevap verilenler ile paralel olarak kendi üslubunca size yansıtıyor.

Programın fake sms, ileri tarihli sms gibi alternatif mesaj seçenekleri de mevcut.

Kısayol tuşlarıyla zenginleştirilen programa zamanla kolayca adapte oluyorsunuz ve kullanımı keyifli bir hal alıyor.

Zamanla daha da gelişeceğini düşündüğümüz programı arşivinizde bulundurmanızı şiddetle tavsiye ediyoruz.

NOT: Tüm Symbian os9.xx cihazlarda çalışabilen program Nokia 5800XM desteğine de sahip. Dokunmatik ekran kullanılabilir.

FP1
http://rapidshare.com/files/208556523/Free-iSMS_v1.00_freeware_SDN_FP1.sis

FP2
http://rapidshare.com/files/208556596/Free-iSMS_v1.00_freeware_SDN_FP2.sis

SDN Özel Türkçe sürüm önceki versiyonu kaldırıp bunu kurun.
http://rapidshare.com/files/209279600/Freisms_sdn_alabula_tr.sis

umirecordz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Programın fake sms, ileri tarihli sms gibi alternatif mesaj seçenekleri de mevcut. bu seçenekler benim için önemli program için sağol...

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Forumun cep telefonları bölümüne renk kattın valla:)

Epey meraklısının olduğu bir konuda böyle bir moderatörün olması bir şans bence.Başarılarının devamını dilerim.

alabula

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Forumun cep telefonları bölümüne renk kattın valla:)

Epey meraklısının olduğu bir konuda böyle bir moderatörün olması bir şans bence.Başarılarının devamını dilerim.

Güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim arkadaşım; elimden geldiğinice tüm arkadaşlara yardımcı olmaya çalışıyorum.
Umarım diğer arkadaşlarım da seninle aynı fikirdedirler.:clover:

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
Bu tip bişey arıyordum bir kac tane bulmustum fakat güvenlik bakımından süphelerim vardı deyememiştim bunu bir deneyelim bakalım

Teşekkürler alabula

alabula

Profesör
Reaksiyon puanı
40
İlk mesaja SDN özel Türkçe sürüm eklenmiştir.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
hocam türkçesini eklediğin fp1 mi fp2 mi ben de kullanıyorum programı ingilizce çok sorun olmuyor aslında :)
not olarak bu uygulamada karakter desteğiniz indirgenmiş olsa bile mesajınız unicode olarak gidiyor yani uzun mesajlarınızda türkçe karakter kullanmayın tecrübe edilmiştir :)

alabula

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Türkçe sürüm iki versiyon ile de uyumludur.
Uyarlama bana aittir. Denenmiştir.

byyasin

Doçent
Reaksiyon puanı
5
konunun başında 3 tane çıplak adam resmi çıkıyor bu ne rezalet :S reklamlardan mı kaynaklanıyor yoksa topici açanmı ekliyor lütfen yetkililer ilgilenin bir an önce

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
konunun başında 3 tane çıplak adam resmi çıkıyor bu ne rezalet :S reklamlardan mı kaynaklanıyor yoksa topici açanmı ekliyor lütfen yetkililer ilgilenin bir an önce

Aha bende gördüm hemide 6 tane cıbıldak adam
yöneticiler görünce düzeltir

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
hatbiden ya bu cıbıkdak adamların ne işi var şimdi :D

kaberdey

Profesör
Reaksiyon puanı
87

muhtemelen resmin alındığı sitenin,
resimleri başka sitede kullanılmasın diye yaptığı kendince önlem.

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
muhtemelen resmin alındığı sitenin,
resimleri başka sitede kullanılmasın diye yaptığı kendince önlem.

Bencede tıpkı imageshack sitesinin resimleri başka yerlerde kullanıldıgı zaman kurbaga resmi koyduğu gibi

adoganses

Doçent
Reaksiyon puanı
28
sdn ye böyle resimler koymak varmıydı? cevap bekliyorum...

sawdent

Asistan
Reaksiyon puanı
1
belkide mesaj yönetim uygulamasını bu cıbıldak vatandaşlar yapıyordur. :lol::lol::lol:

bide başlıkda kesinlikle deneyin demiyomu :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
valla herşey güzel ama bu adamlar nereden çıktı bende merak ediyorum...

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Adamlar korkudan kaçmış duyurulur :)

System32TR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Programı bir süredir kullanıyordum, Türkçesini de arıyordum Çok iyi oldu. Allah razı olsun valla :)

burhan03

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ekran görüntüsü ekleseydiniz daha mı iyi olurdu acaba :) denemek istiyorum ama FP1 ve FP2 farkını bilmiyorum?