Bir Beyefendi
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 939
Arkadaşlar bugün telefona Free Fire indirdim.Oynayan var mı ? Güzel bir oyun mu?
Arkadaşlar bugün telefona Free Fire indirdim.Oynayan var mı ? Güzel bir oyun mu?
Aslında pubg indirecektimde indirince telefonda pek yer kalmıyorduBen bir kaç ay önce denemek için yüklemiştim ve kendi fikrim oyun iyi değil hatta kötüydü. Pubg ondan çok daha iyi bir oyun. Cihazınız kaldırmıyorsa lite indirebilirsiniz veya fortnite da bakabilirsiniz ama free fire önermem çok basit bir oyun
Lite indir 500 600 mb arasıAslında pubg indirecektimde indirince telefonda pek yer kalmıyordu![]()
Aslında pubg indirecektimde indirince telefonda pek yer kalmıyordu![]()
Pubg'yi bilgisayardan oynuyorum ondanda pek indirmek istemedim.Hmm. Eğer telefonunuz android se lite yükleyebilirsiniz zaten 600 MB istiyor free fire de aşağı yukarı o boyutta. Telefonunuz iOS ise yapacak bir şey yok. Ama pubg şiddetle tavsiye ederim
Pubg'yi bilgisayardan oynuyorum ondanda pek indirmek istemedim.
Emülatör .Bu arada Pubg bilgisayar versiyonu mu çıkmış ? Yeni öğrendimKastettiğiniz pubg bilgisayar version pubg mi yoksa emülatör mü mobil mi oynuyorsunuz ?
Hocam bilgisayr versiyon yıllardır varEmülatör .Bu arada Pubg bilgisayar versiyonu mu çıkmış ? Yeni öğrendim![]()
nE ?Emülatör .Bu arada Pubg bilgisayar versiyonu mu çıkmış ? Yeni öğrendim![]()
Gerçekten bilmiyordum :/Hocam bilgisayr versiyon yıllardır var
Hiç steamda görmedinizmi hocamGerçekten bilmiyordum :/
Yok.Hiç steamda görmedinizmi hocam
Fortnite,pubg’den çok daha ağır bir oyun ve aynı zamanda çok fazla yer kaplıyor(8-10gb)Ben bir kaç ay önce denemek için yüklemiştim ve kendi fikrim oyun iyi değil hatta kötüydü. Pubg ondan çok daha iyi bir oyun. Cihazınız kaldırmıyorsa lite indirebilirsiniz veya fortnite da bakabilirsiniz ama free fire önermem çok basit bir oyun