Frank Lampard futbola veda etti

Bu konuyu okuyanlar

fragger

Exemplary Сasual Dating Genuine Females
Cezalı
Katılım
21 Ekim 2016
Mesajlar
9,543
Reaksiyon puanı
3,061
Puanları
113
İngiltere ve Chelsea'nin efsane isimlerinden biri olan Frank Lampard, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile futbola veda etti.

upload_2017-2-2_15-54-55.png


İngiliz futbolunun değerli isimlerinden biri olan, West Ham United, Chelsea, Manchester City formalarının yanı sıra milli formayı da 106 defa terleten Lampard, aktif futbolculuk hayatını noktaladığını açıkladı.

Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Lampard; "İngiliz takımları başta olmak üzere birçok kulüpten heyecan verici teklif aldım ancak 21 yılın ardından bırakmak için doğru zaman olduğunu düşünüyorum. 38 yaşındayım ve şimdi futbolu bırakıp hayatımın diğer safhasına geçmek istiyorum" dedi.

Başta ailesi olmak üzere herkese teşekkür eden İngiliz yıldız;

"Kazandığım kupalar, attığım goller ve 100'den fazla giydiğin İngiltere forması için gururluyum. Bana her zaman destek olan ailem, karım, çocuklarım, takım arkadaşlarım, hocalarım ve emeği geçen herkese teşekkür ederim" diyerek sözlerine devam etti.

Chelsea kulübüne ve taraftarlarına özel olarak teşekkür eden Lampard, sözlerini kariyerine teknik direktör olarak devam edeceğini belirterek sonlandırdı.

Kaynak : Frank Lampard futbola veda etti
 
Üst