Frame Türkiye TNT'de! - Tanıtım Fragmanı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Türkiye'nin internet bazlı ilk Reality TV Show Yarışması olan Frame'de yarışmacılar izlendikçe para kazanacak.

Yarışmayı pazar akşamları Aysun Kayacı sunacak.

[SDNTV3]http://www.frameturkiye.com/FRAME.flv[/SDNTV3]

Başvuru adresi...

http://www.frameturkiye.com/

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
Of Aysun of seninle her türden frame hatta iFrame razıyım ben :D Yeterki sen ol :D

Espiri bi yanada bu program BBG gibimi olcak ?

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Aysun yarışmada olsun 24 saat izlerim valla. :D:D

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Söyleyelim de yarışmayı sunacağına bizzat kendisi yarışsın. :D

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Ne güzel de spor yapıyor yahu. :D İzlemesi ayrı bir keyif olur. :D

Paramore

Dekan
Reaksiyon puanı
27
Aysun Kayacı yepyeni ve sıradışı bir yarışma programıyla ekranlara gelmeye hazırlanıyor

aysun_kayaci_frame_turkiye_ile_tnt_ekranlarinda.jpg

Kendisini 'sezonun en iddialı projesi' olarak tanımlayan "Frame Türkiye" TNT'de izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Türkiye'nin en çok konuşulan kadınlarından Aysun Kayacı ve eski sabah şekeri Murat Başoğlu'nun sunacağı program, 7 gün 24 saat internetten canlı olarak yayınlanacak.

BUGÜNE DEK İNTERNETTE VERİLMİŞ EN BÜYÜK ÖDÜL
Türkiye'nin dört bir yanından birbirini tanımayan yarışmacılar, bugüne kadar internette verilmiş en büyük ödül olan 1 Milyon TL için 7 gün 24 saat cam evlerde yaşayacaklar. Yarışmacılar; İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Kayseri ve Eskişehir'de kurulan cam evlerde birbirleriyle zorlu etaplarda yarışacaklar ve internet üzerinden izlendikleri oranda para ödülü kazanacaklar.

HEMEN BAŞVURUP YARIŞMACI OLMAK İÇİN TIKLAYIN
21 Mart Pazartesi günü itibarıyla cam evlerde yaşamaya başlayacak olan yarışmacıların maceraları hafta içi her gün TNT ekranlarından yayınlanacak. 27 Mart Pazar günü gerçekleşecek ilk canlı yayın ile ilk eleme gerçekleşecek.

İZLENMEZSEN ELENİRSİN
Yarışmada kalmanın kuralı ise şöyle: "İzlenmezsen Elenirsin!"

KAYACI: YARIŞMACILARIN YERİNDE OLMAK İSTERDİM
Türk televizyon tarihinde birçok ilke imza atacak olacak olan Frame Türkiye yarışmasının sunuculuğunu üstlenen Aysun Kayacı proje hakkında şu açıklamalarda bulundu:

"Frame Türkiye sadece bir yarışma değil, BBG gibi "fenomen" olmaya aday bir televizyon olayı. Sınırlarını toplumun belirleyeceği, yani internet dünyası kadar sınırsız, organik bir yapı. Bu projede yer alma fikri bana cazip geldi. Frame Türkiye'nin neler yapabileceğini gördükten sonra heyecanım daha da arttı. Sınırsız bir dünyada sınırsız bir görev beni bekliyor. Yaşam alanı cam evler olacak olan yarışmacıların yerinde olmak onlar gibi yarışmak isterdim. Çünkü hem bunun bilincinde olmak hem de doğallığı korumak biraz zor olsa gerek ama izlendiğinizi ve sevildiğinizi görmek bu zorluğa değecek diye düşünüyorum. Özgürlükler yaşamın içinde her zaman ve her yerde zaten kısıtlanıyor. Frame Türkiye'de yarışmacılar kendi framelerinin içinde kaldıkları sürece son derece özgür olacaklar"

Kaynak

Darknes$

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
351
İzmir' de Agora AVM'ye kurmuşlar canlı canlı izleyebilirsiniz yarışmayı :)

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
İnternetten izleme linki var mi başlamış sanırım yarışma?