Fpsim yüksekken bi anda düştü

UcuzGamer

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Arkadaşlar League Of Legends de çok yüksek ayarlarda 60 55 fps alıyordum sonra VPN indirip sildim sonra fps im çok düşük ayarlarda 50 ye düştü sistemim AMD RADEON HD 8500M 4GB RAM İ5 4210 U lütfen yardımcı olun.

554950

Dekan
Reaksiyon puanı
5,871
İstemci sorunu olabiliyor zaten bende de oluyor :d bu arada ekstradan bilgi vereyim eğer çok uyarı alınca da drop sorunu yaşıyabiliyorsun. (ne alaka bilmiyorum ama öyle bizzat denedim benim haricindekilerde de aynı sorun oluyor)

UcuzGamer

Asistan
Reaksiyon puanı
17
İstemci sorunu olabiliyor zaten bende de oluyor :d bu arada ekstradan bilgi vereyim eğer çok uyarı alınca da drop sorunu yaşıyabiliyorsun. (ne alaka bilmiyorum ama öyle bizzat denedim benim haricindekilerde de aynı sorun oluyor)
evet, geçenlerde cs go yükledim biraz oynadım arkadaşlarla sonra dedim bir lol atayım sürekli fps drop yedim ve (mainim talon mid) fps droplar yüzünden düzgün farm yapamadım ve lanemde geri düştüm

554950

Dekan
Reaksiyon puanı
5,871
evet, geçenlerde cs go yükledim biraz oynadım arkadaşlarla sonra dedim bir lol atayım sürekli fps drop yedim ve (mainim talon mid) fps droplar yüzünden düzgün farm yapamadım ve lanemde geri düştüm
RAM olarak düşük sayılırsın bu arada yani arka planda istemciyi filan kapatsan daha iyi olur FPS drop genelde öyle olur arka planda hiçbir şey kullanılmadığından emin ol.