Fps ?

furkanfindik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar sizden FPS oyun tavsiyesi istiyorum.Sistemimle ilgili bir sorunum yok.Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Ben oynadım bitirdim. Hoşuma gitmişti bilmiyorum :)

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
fear serileri olabilir. ama expantion kurma :D call of 6 olabilir. rainbow six seriside olabilir alternati fçok ben en çok bunlardan zevk aldım harikalardı :D

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
mmofps de klasik haline gelmiş Wolfenstein Enemy Territory i tek geçerim Win7 de sorun çıkarıyo sadece tek sorunu o

olympuskiller

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Bioshock 1-2 ,Fear serisi, sıkılmam dersen Farcry 2 ,COD serisi bunları dene ilk önce

Cloakengaged

Dekan
Reaksiyon puanı
147
iyi bir donanımın varsa S.T.A.L.K.E.R serisi. Türkçe yamalarını da indirip oynarsan bitirene kadar bırakmak istemessin. en azından tanıdığım Türkçe'sini oynayan çoğu kişi bitirmeden bırakamadı.

iyi bir ingilizcen varsa Fallout 3 Game of the Year Edition
onun haricinde ingilizcen fazla iyi değilse çıkdığı zaman Call of duty 4 'ü tekrar oynayabilirsin..
yamayla alınan keyif daha fazla oluyor..

hüseyin123

Profesör
Reaksiyon puanı
13
inan bana okadar çok oyun denedim HD4650li sistemde ama (Tom Clancy's Splinter Cell Conviction) kadar ağır oyun görmedim bence bugünün en ağır oyunu bu kesin deneyin GTA4, MAFİA2 den bile daha ağır
1280x800resolution
medium
medium
extra efekt,vsync vs. kapalı
anca 20fsp yi tutturuyoz
not:tüm patch ve driverler son sürümdür, sürüm farkından dolayı çıkan karşı görüşleri dile getirmeyelim.

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
inan bana okadar çok oyun denedim HD4650li sistemde ama (Tom Clancy's Splinter Cell Conviction) kadar ağır oyun görmedim bence bugünün en ağır oyunu bu kesin deneyin GTA4, MAFİA2 den bile daha ağır
1280x800resolution
medium
medium
anca 20fsp yi tutturuyoz

Yanlışın var Splinter Cell okadar sistemi yoran bir oyun değil. Gözünde büyütmüşsün :)

goki

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bad company 2 orjinalini alırsan online oynarsın çokta zevkli oluyor ayrıca Türk server larıda var hatta clanlara bile girip maçlarda oynayabilirsin çok daha zevkli olur.

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
1280x800resolution
medium
medium
anca 20fsp yi tutturuyoz
not:tüm patch ve driverler son sürümdür, sürüm farkından dolayı çıkan karşı görüşleri dile getirmeyelim.

hmm indirmiştim denemek lazım haklı mısın bakalım...

megatron

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Call of Duty Modern Warfare 2
Battlefield Bad Company 2
Metro 2033
TimeShift
Frontlines Fuel of War

furkanfindik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herkese Teşekkür Ederim.

iyi bir donanımın varsa S.T.A.L.K.E.R serisi. Türkçe yamalarını da indirip oynarsan bitirene kadar bırakmak istemessin. en azından tanıdığım Türkçe'sini oynayan çoğu kişi bitirmeden bırakamadı.
QUOTE]

İyi bir donanımım var. S.T.A.L.K.E.R serisini deneyeceğim. Bir de Tom Clancy's Splinter Cell Conviction deneyeceğim. Sistemim de ATI HD5770 var. Merak ettim bakalım kaç FPS alacağım. Ağır olacak mı? :)