furkanfindik
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Arkadaşlar sizden FPS oyun tavsiyesi istiyorum.Sistemimle ilgili bir sorunum yok.Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
Singularity.
inan bana okadar çok oyun denedim HD4650li sistemde ama (Tom Clancy's Splinter Cell Conviction) kadar ağır oyun görmedim bence bugünün en ağır oyunu bu kesin deneyin GTA4, MAFİA2 den bile daha ağır
1280x800resolution
medium
medium
extra efekt,vsync vs. kapalı
anca 20fsp yi tutturuyoz
denedin mi? ve eski oyunlardan bahsetmiyorum şu geçen aylarda çıkan son oyunuYanlışın var Splinter Cell okadar sistemi yoran bir oyun değil. Gözünde büyütmüşsün![]()
denedin mi? ve eski oyunlardan bahsetmiyorum şu geçen aylarda çıkan son oyunu
Niye ya?mmofps de klasik haline gelmiş Wolfenstein Enemy Territory i tek geçerim Win7 de sorun çıkarıyo sadece tek sorunu o
bende update sorunu çıkardı :crying::crying: oynayamıyorum update sorunu yüzünden ama tekrar bi dener sorunu koyarım forumaNiye ya?Bende sorun çıkarmadı. :tt2:
inan bana okadar çok oyun denedim HD4650li sistemde ama (Tom Clancy's Splinter Cell Conviction) kadar ağır oyun görmedim bence bugünün en ağır oyunu bu kesin deneyin GTA4, MAFİA2 den bile daha ağır
1280x800resolution
medium
medium
extra efekt,vsync vs. kapalı
anca 20fsp yi tutturuyoz
not:tüm patch ve driverler son sürümdür, sürüm farkından dolayı çıkan karşı görüşleri dile getirmeyelim.
kurduktan sonra stabil bi fsb yi yakalayınca sistemin ve grafikleri paylaşırmısnhmm indirmiştim denemek lazım haklı mısın bakalım...
iyi bir donanımın varsa S.T.A.L.K.E.R serisi. Türkçe yamalarını da indirip oynarsan bitirene kadar bırakmak istemessin. en azından tanıdığım Türkçe'sini oynayan çoğu kişi bitirmeden bırakamadı.
QUOTE]
İyi bir donanımım var. S.T.A.L.K.E.R serisini deneyeceğim. Bir de Tom Clancy's Splinter Cell Conviction deneyeceğim. Sistemim de ATI HD5770 var. Merak ettim bakalım kaç FPS alacağım. Ağır olacak mı?![]()