sisteminizin özellikleri neler?Bu problemi yaşayan var mı aranızda ? Var ise bilgilendirme yapabilir mi?
Geforce 1070sisteminizin özellikleri neler?
Her sey driverlar dahil güncelli. Oyun içinde FPS sabitledim düşürdüm yükselttim Vsync aktif yaptım tekrar iptal ettim. Yani her seyi denedim anlatacağım. Oyun olarak Cs-go Pubg'de yaşıyorum bu problemi.Driverlarınız güncel mi?
Oyun içi ayarlarından FPS sabitleyip ya da Vsync'yi aktif edip kontrol etmeyi denediniz mi?
Hangi oyunlarda bu sorunu yaşadığınızı da belirtirseniz iyi olur.
Almış olduğunuz FPS değerleri nedir?Her sey driverlar dahil güncelli. Oyun içinde FPS sabitledim düşürdüm yükselttim Vsync aktif yaptım tekrar iptal ettim. Yani her seyi denedim anlatacağım. Oyun olarak Cs-go Pubg'de yaşıyorum bu problemi.
144 FPS altı alıyor olabilir misiniz veya monitörü 60 Hz olarak kullanıyor olabilir misiniz?Geforce 1070
Ryzen 5 2600 hz(sıvı soğutma)
Msi b450 m pro 2 anakart
M2 ssd corsair
16 ram ddr4
144 hz monitör
Aldığım fps 200-300 arası gidip geliyor bazen 299a sabitleniyor Cs-go da. Pubgde anlık olarak 80-150 arası gidip geliyor.Almış olduğunuz FPS değerleri nedir?
Ortalama olarak bizimle paylaşır mısın.
144 hz olarak kullanıyorum.144 FPS altı alıyor olabilir misiniz veya monitörü 60 Hz olarak kullanıyor olabilir misiniz?
Fps degerlerim cok yüksek yani bazı oyunlarda 300 bazı oyunlarda 150.144 hz monitörde 60 FPS altında alıyorsan bu bir nevi 25 FPS altı olur yani akıcı oynayamazsın.