- Reaksiyon puanı
- 2,000
sanırım oyuna sag tık basıp oluodu ona bakarsan olabılır yanı olenasıl
Mesaj otomatik birleştirildi:
intel ile çalışıp çalışmadığına nasıl bakıcam
sanırım oyuna sag tık basıp oluodu ona bakarsan olabılır yanı olenasıl
Mesaj otomatik birleştirildi:
intel ile çalışıp çalışmadığına nasıl bakıcam
denedim oyuna girdim 1 dk sonra yine düşdüÖnce bir nvidia denetim masasına girip gelişmiş 3d görüntü ayarlarını kullana tıkla ve sonra 3d ayarlarının yönetilmesine tıkla sonra orada düşey senkronizasyon var ona bak eğer açık ise kapalı yap belki işe yarar dene istersen.
temiz bir format at sanadenedim oyuna girdim 1 dk sonra yine düşdü
anti virüs progrmı bir şey demiyo tarama yapıyom tekrartemiz bir format at sana
Sanırım o zaman en iyisi format gibi gözüküyor.denedim oyuna girdim 1 dk sonra yine düşdü
cracklı dosya indirmedim hep orjinal oyunlar bi pubgmobile indirdiler ondan bulaşırmı bir şeyFormat at
crackli dosya falan indirdinmi
sürücüler kurulumu
sürücüler güncelFormat at
crackli dosya falan indirdinmi
sürücüler kurulumu
Antivürüs programları yanlış gösterebiliyoranti virüs progrmı bir şey demiyo tarama yapıyom tekrar
karspersky var o tarıyo şuanAntivürüs programları yanlış gösterebiliyor
Bundan indirin ve taratın bulduğu dosayları silin![]()
Free Antivirus 2025 | Download Free Antivirus & Virus Scan | 100% Free & Easy Install
Download free antivirus: easy install for all devices. Remove unwanted malware like viruses, ransomware, spyware & more.www.malwarebytes.com
O tarasın birde buna taratınkarspersky var o tarıyo şuan
karspersky tehdit bulmadıO tarasın birde buna taratın
Sorun bulmadıysa Formatlayınkarspersky tehdit bulmadı
Benimde ole oldu format attım format atmak zararı olmaz aslında suan mukemmel pckarspersky tehdit bulmadı
Evet en iyi seçenek format.Benimde ole oldu format attım format atmak zararı olmaz aslında suan mukemmel pc
sürücüler güncel fakat anakart güncelmi bakmadımBir Allahın kulu da sürücüler güncel mi diye sormaz mı ya?
Sürücüler güncel mi? BIOS güncellemesi yaptınız mı? Eğer yaptıysanız Malwarebytes ile bilgisayarı tarar mısınız?
ghz düşüklüğü mü yaşıyorsunuz acaba ? msi afterburner ile oyun içindeki ghz değerlerine baktınız mısürücüler güncel fakat anakart güncelmi bakmadım
olabilir bana fotoğraf ile nerfen bakıcaüımı söylermisniz işaret koyupghz düşüklüğü mü yaşıyorsunuz acaba ? msi afterburner ile oyun içindeki ghz değerlerine baktınız mı
Evet bu daha mantıklıymiş yapınca buraya yazacağım hangi aralıkta olması lazımyada oyuna girin görev yöneticisinden performans kısmından ghz değerine bakın ama oyun arkada açık olsun
siz söyleyin zaten o kendisini belli ederEvet bu daha mantıklıymiş yapınca buraya yazacağım hangi aralıkta olması lazım
siz söyleyin zaten o kendisini belli eder
winfowsu güncelledim şuan eski haline döndü yine bozulursa buraya yazıcam ( sadece windows güncelledim başka bir şey yapamdım)siz söyleyin zaten o kendisini belli eder
Üste bakarsanız ben sordumdediğiniz her şeyide dedim.Tarattı fakat hiç bir şey bulmadıBir Allahın kulu da sürücüler güncel mi diye sormaz mı ya?
Sürücüler güncel mi? BIOS güncellemesi yaptınız mı? Eğer yaptıysanız Malwarebytes ile bilgisayarı tarar mısınız?
emin ol çok şey değişiyo bende 60hz 4k monitör var 240hz lerin 2 katı fiyatında oyunda 100 fps e de sabitledim 400 ede akıcılık başka bir şeyBende bu FPS hastalığını anlamıyorum bir türlü. 60 hz monitörün varsa 60 FPS'den fazlası ne işe yarar. 144 hz = 144 FPS içinde geçerli 300-400 olunca ne değişiyorsa...