laptop abiKasayı temizleyebilirsin. Termal macun yenileyebilirsin.
biraz ısınıyo işlemci i3 3120m 45 mi 55 mi ne dereceye kadar izin veriyo ya çok sıkıntı yokBilgisayarınız ısınıyorsa o sorunu çözmek fps artışına sebep olacaktır. Ayrıca driverları güncel tutmakta gerekiyor.
onları yapmıştım güç ayarlarından falanGörüntü ayarlarını performansa çekerek birkaç FPS artırabilirsin.
onları da yeni güncelledimBilgisayarınız ısınıyorsa o sorunu çözmek fps artışına sebep olacaktır. Ayrıca driverları güncel tutmakta gerekiyor.
Termal macun yenile.Driver booster yükleyerek sürücülerini güncelle.Oyunları en düşükte oyna sogutucu bulabilirsen guzel olur servise vererek temizlettir temiz win 7 veya win 10 at.arkadaşlar donanımda birşeyy değiştirmeden fps yüksetilebilir mi?
değiştiricam bazı parçaları ama corona nın bitmesini bekliyorum babam izin verdi.
o zamana kadar yapabileceğim bişey var mı?
Driver Booster eski driverları indiriyor. Elle kurmak en iyisi.Termal macun yenile.Driver booster yükleyerek sürücülerini güncelle.Oyunları en düşükte oyna sogutucu bulabilirsen guzel olur servise vererek temizlettir temiz win 7 veya win 10 at.
Dogrudur hocam ben onu kullanmayı tercih ediyorum.Bir çok driverimi kendim indirsemde yardımcı oluyor.Sagolun..Driver Booster eski driverları indiriyor. Elle kurmak en iyisi.
wim 10 pro var ben en iyisi sistemimi atıyımTermal macun yenile.Driver booster yükleyerek sürücülerini güncelle.Oyunları en düşükte oyna sogutucu bulabilirsen guzel olur servise vererek temizlettir temiz win 7 veya win 10 at.
Dostum temiz at temizwim 10 pro var ben en iyisi sistemimi atıyım
temiz dediğin ne abi ??Dostum temiz at temiz
Format usb si hazırlayıp temiz win 10 kur sistemine.Alıcagın sistem kac tl ?olan; alıcağım;
intel core i3 3120m 2.50ghz 35watt pga988 i7 3630qm
ram sodımm 1600 mhz ddr3 watt? 4gb 8gb ddr3 kingston value ram
500 gb 100mb/s hdd olan+120gb sandisk ssd
amd radeon 7500m/7600m series 1gb çıkmıyomuş
Mesaj otomatik birleştirildi:
temiz dediğin ne abi ??![]()
Çok doğruSistemin eski ve yeterli değil maalesef. Yapabileceğin maksimum şeyleri konuda söyledik. Bana kalsa bu sistemle Windows 10'da kullanmam.
bence de ama babam en yenisi olsun deyip duruyor win 8 orjinal zatenSistemin eski ve yeterli değil maalesef. Yapabileceğin maksimum şeyleri konuda söyledik. Bana kalsa bu sistemle Windows 10'da kullanmam.
win7 tuhaf geliyo bana win 8 zaten orijinal olduğu içinÇok doğruen iyisi win 7 atıp kullanmak ve bunla idare etmek...
tamam sağol bi bakıyımEkran kartının tüm ayarlarını performansa çekebilirsin.
fraps doğruysatamam sağol bi bakıyım
Mesaj otomatik birleştirildi:
cms 2018 de 25 fps alıyorum en yüksek ayarda düşürdüm en aza, ayarlarla birlikte 32 oldu.![]()