YAZIlımcı adam
Asistan
merhaba ben windows 10 proda sonoyuncuda en fazla 70fps alıyordum Linux mint xfce de kaç alırım ve lubuntuda kaç alırım
Bilgisisayar: HP 15-af106nt (P0E90EA)
işletim sistemlerinde berlirli bir fps çok olmazmerhaba ben windows 10 proda sonoyuncuda en fazla 70fps alıyordum Linux mint xfce de kaç alırım ve lubuntuda kaç alırım
3 4k fps miişletim sistemlerinde berlirli bir fps çok olmazama 3k-4k arası alabilirsin. işletim sistemleri yüksek fps verir
biliyorumda kaç alırım yüksek etki olurmu diyeişletim sistemlerinde berlirli bir fps çok olmazama 3k-4k arası alabilirsin. işletim sistemleri yüksek fps verir
3-4k ne abi abartma afadersinişletim sistemlerinde berlirli bir fps çok olmazama 3k-4k arası alabilirsin. işletim sistemleri yüksek fps verir
galiba şaka yapıyorsunuz ne dedeiğinizi kimse anlamadıişletim sistemlerinde berlirli bir fps çok olmazama 3k-4k arası alabilirsin. işletim sistemleri yüksek fps verir
3k-4k fazla biraz, 2k olur bence.işletim sistemlerinde berlirli bir fps çok olmazama 3k-4k arası alabilirsin. işletim sistemleri yüksek fps verir
Niye açabilirsiniz,oracle jdk kullanırsanız gayet düzgün bir şekilde kullanabileceğinizi düşünüyorum.Sonoyuncuyu Linuxta açabilen görmedim.
Tahmin etmek zor deneyebilirsiniz.merhaba ben windows 10 proda sonoyuncuda en fazla 70fps alıyordum Linux mint xfce de kaç alırım ve lubuntuda kaç alırım
neden ben onun için kurdumSonoyuncuyu Linuxta açabilen görmedim.
Linux için indirme linki bulunuyor sanırım.neden ben onun için kurdum
indirdim java kurcam ve son oyuncuyu kurcam şimdi güncelleme yapıyor izin vermiyorLinux için indirme linki bulunuyor sanırım.