Berkay0677
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Merhaba forum sakinleri simdik bundan 2 yil once bilgisayara interneten indirdigim progamlar bilgisayarımı win10 yapcaktim noldu bilmiyom pc ye res atinca windows bulunamadi hatasi aldim neyse format attim cd ile duzeldi lol felan yukledim oynadim neyse oyunda pc donunda aniden hardiskin oldugu bolgeye vurunca ekran siyah oldu hardiskten sesler gelmeye basladi bende korktum pc kapatim neyse hdd yapayim diye anakartida bozmusum haberim yok tabi neyse baktim calismuyo pc odamin kenarina koydum aradan 3 4 ay gecti anakartimin aynisindan aldim taktim pc ye acildi felan windows bulunamadi hatasi aldim format attim felan pc acildi ama gorseniz cook yavas bi dosyayi 6 7 sn de aciyordu driverlerin hepsini gunceledim herseyi yaptim lol yukledim bi gireyim dedim oyun 10dk da acildu 10 20 fps aliyom normalde lolde 100 130fps felan aliyom neyse bir kac harddisk progami yukledim baktim hdd aikinti varmis yeni hdd aldim 2.el format atim iyi pc iyi oldu dosyalar hizl acildi heseyi gunceledim lolu yukledim girdim 90 100 fps iyi bi adim atiyom oyunda 30 20 dusuyor sonra geri yukseliyor o arada az bi kasiyor tabi anlicaniz oyun oynuyamiyorum sorun nedir bu arada ekran kartima elektrik carpti herhalde renk yok ekranda bende vga donusturucus aldim duzeldi sorun ondanmi bu arada bi progam yukledim progamdaki analizde islemcim isinmiyor fazla %10fln kulaniyor da ram %85kullaniyor bostayken 1.50gb ram yiyor 2gb ram var birazdan ram alcam 2gb daha sizce ram alsam duzelirmi bide disk %80 felan yaziyor anlamadim sorun ne sizce?