Foxit Reader 3.3.3 (Yeni)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Krazky
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Krazky

Profesör
Reaksiyon puanı
45

Foxit Reader 3.3.3

Foxit Reader, PDF dosyalarını görüntülemek için kullanabileceğiniz ücretsiz bir program. PDF dosyalarını görüntülemek için Adobe Acrobat Reader kurmadan, bu kurulum gerektirmeyen ücretsiz programı kullanabilirsiniz.

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Türkçe yamasını düzenliyordum, yarıda kaldı. Amma cümle varmış. Sınavlardan sonra tamamlarım.

k4y4

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Türkçe yamasını düzenliyordum, yarıda kaldı. Amma cümle varmış. Sınavlardan sonra tamamlarım.
Düzenlemene gerek yok zaten içerisinde mevcut sadece türkçe dil paketini download yapıyorsun.
2lsxgyv.jpg

nedo3c.jpg

Felagund

Profesör
Reaksiyon puanı
15
teşekkür ederim. hızlı ve pratik bir reader. adobe reader gibi çok fazla gereksiz yer tutmuyor hdd de ve çok hızlı açılıyor.

utku-k

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Bu programı Adobe Reader'a alternatif olarak gösterirken "ücretsiz" ifadesini kullanmak çok saçma oluyor.

Felagund

Profesör
Reaksiyon puanı
15
türkçe dil paketini download edebilen var mı?

Krazky

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Aşağıdaki linkten en son sürüme göre türkçeleştirme çalışmaları devam ediyor. Şu an %99.30 türkçeleşmiş durumda, %100 türkçe olduğunda güncelleme ile programı türkçeleştirebilirsin. Ama Foxit Reader 3.3.3 sürümü için türkçe yamayı indirip C:/Program Files/Foxit Reader klasörüne atarsan %99.30 türkçe olur. Sitesindeki bu türkçe yama Foxit Reader 3.1.1 sürümü için geçerli ama son sürüm içinde kullanabilirsiniz. Değişen birşey olmuyor. Aşagıdaki li nkten Turkish yamasına sağ tıklayıp hedefi farklı kaydet diyerek bilgisayarına indir. Sonra Foxit Reader klasörüne atıp programdan türkçe dilini seçeceksin.

http://languages.foxitsoftware.com/index.php?page=3&proid=8

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Düzenlemene gerek yok zaten içerisinde mevcut sadece türkçe dil paketini download yapıyorsun.
Biliyorum. Zaten o dosya üzerinden düzenlemeleri yapıyorum. Düzeltilecek çok sayıda kelime vardı. Bir de yanlarındaki "(D)" gibi işaretleri kaldırdım. Alt tuşuna basınca otomatik olarak belirlediğim harflerin altı çiziliyor.