Foxconn Driverlarda Hata

georgian

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar.Daha önce bir çok sorun yaşadım.Bu forum üzerinden çözdüm.Herkese teşekkürler ancak bir hatayla karşılaşıyorum.Uyumuştum bir büyüğüm bilgisayarın başına geçmiş. Yanlısıkla birkaç program kaldırmış. IObıt,SystemCare Vs. Sonra oturdum.Bir kasma var yavaşlık vs. Baktım Driverlar yok.Ekran kartı görmüyor.Bu Bilgisayarı emanet getirmişti.Alıcaktık deneyip Driver Cdleri o yüzden yok.İnternetten İndiriyorum Ancak olmuyor.VGA Driverlerinde Hata Çıkıyor.Bulamıyor. En Son Drivereasy İndirdim . İndiriyor ancak sabahı bulur heralde Vakit yok yarın akşam gelicem.Ancak nasıl yapabilirim tavsiye önerilerinizi bekliyorum.

Driver İçin Gereken Driverler:
İşletim Sistemi : Win7
Donanım Türü : Anakart,Ekran Kartı Vs
Markası : FOXCONN
Modeli : Anakart Üzerinde h61mxl Yazısı gördüm.Ancak Yukarıda bir etiketde h61mxl-k Yazıyordu.Anlayamadım tekrar bakıcam.
Diğer Bilgiler : 32 Bit İşletim Sistemi. Win7. 8 GB Ram. 2.60 Hız 2 GB Ekran Kartı.

Birde arkadaşlar SystemCare,IObıt Programlarını Kullanıyorum Ne Derece Güvenilirdir ? Esed Nod32 Var Onu Kurucam Gerek Olur mu? Şimdiden Herkese Teşekkürler iyi forumlar.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

georgian

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
http://www.foxconnchannel.com/ProductDetail.aspx?T=motherboard&U=en-us0000554

arkadaşım ekran kartının modelini felan yazarsan güncel sürücüleri gönderme imaknımız olabilir.

Usta Bağdaştırıcılarda Ekran Kartı Görünmüyor.Büyük ihtimal driverler silinmiş. Gönderdiğiniz linktekileri denemiştim zaten.Elimde orjinal Bir Format CD si olmadığından bir bilgisayarcıya götürücem Şimdi.Elimdekiler hep çakma cd. Bir bakalım. Genede sağolun.

axpe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeşim çakmayla alakası yok işin yeniden format atmayı denedin mi

mezmerdek

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Türkiyede çakma işletim sistemi kullanma oranı %60 ın üzerinde zaten :biggrin: o önemli değil lisanslayabiliyorsan tamamdır. En temizi format at .... Drivereasy çok ama çok yavaş slimdriver indir 15-20 dakikada halledersin