Frimos_Alyner
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Foxconn 2a8c Anakartıma ucuz ekran kartı ve işlemci lazım ucuz olsun oyun felan oynuyacağım MTA, Csgo felan oynuyacağım.
Q9550 DE 2.El buldum 148 tl q9400 170 tl civarı hangisi daha iyi?Core 2 Quad Q9400 uyumlu olması gerek. Yanına da 2. el GTX 1050 alınabilir. Eğer anakart overclock destekli ise biraz overclock ile güzel sonuçlar olabilir.
Anakartın tam ismi nedir ? Hp tarafından yapılmış bir anakartFoxconn 2a8c Anakartıma ucuz ekran kartı ve işlemci lazım ucuz olsun oyun felan oynuyacağım MTA, Csgo felan oynuyacağım.
Modlu bios atayarak xeon işlemci kullamanizi öneririmFoxconn 2a8c Anakartıma ucuz ekran kartı ve işlemci lazım ucuz olsun oyun felan oynuyacağım MTA, Csgo felan oynuyacağım.
Evet hp nin İsmi Foxconn 2a8c normal bu yani.Anakartın tam ismi nedir ? Hp tarafından yapılmış bir anakart
Mesaj otomatik birleştirildi:
Modlu bios atayarak xeon işlemci kullamanizi öneririm
Abi ben birde hiç overclock bios felan bilmiyorum o işlere sokma beniAnakartın tam ismi nedir ? Hp tarafından yapılmış bir anakart
Modlu bios atayarak xeon işlemci kullamanizi öneririm
Quad işlemci bakalım quad q9400 alabilirsinizEvet hp nin İsmi Foxconn 2a8c normal bu yani.
Abi ben birde hiç overclock bios felan bilmiyorum o işlere sokma beniucuz şeyler lazım.