Ne demek DenizhanDenizhan Dakılır dedi ki:geldiğimde haber veririm evini bana açarsın demi
Bu lafı söyledin mi diğer şehirdekiler pek hoşlanmıyorSalihYalınız dedi ki:resimler süper kardeş bende ADANAlıyım ADANALIYIK ALLAHIN ADAMIYIK:d:d
Şahane olurTroy dedi ki:Elmacık adana da şu anda. Ziyarete geldiğimde acaba diyorum bi Adana Zirvesi mi yapsak ne?
kıskananlar çatlasın o zamannn uzakta olsamda kalbim adanada atıyorrcathlack dedi ki:Bu lafı söyledin mi diğer şehirdekiler pek hoşlanmıyorSalihYalınız dedi ki:resimler süper kardeş bende ADANAlıyım ADANALIYIK ALLAHIN ADAMIYIK:d:d![]()
Diğer şehirlerde daha kötü aslındaimrancuhadar dedi ki:
Adanayı seviyorum
Güzel bir yer ama her gelmemde Otobüs sorunu yaşıyorum
Güzergahları tam bilmediğim için sorun oluyor.
İyice öğrenmem lazım
SDN olarak Adanaya gezi düzenlenebilirAlexaly dedi ki:Evet Adana çok güzel bir yer, ayrıca Çukurova üniversitesinin manzarası hiç bir ünüversitede yok, herkesi Adana geldiğinde mutlaka Çukurova üniversitesini ziyaret etmesini öneriyorum![]()
Seçil sen nerden biliyosunseçiL dedi ki:Bakıyorum da forumdakiler in buyük bi kısmı Adanalı...gerçekten çok güzel yaşanılası bir yer.... çok iyi hatırlıyırum güzel sloganı var dı Adanalıyık şalgam içerik bici yerik ..Nerde cafe orada
![]()
![]()
yapın yapın süper olurTroy dedi ki:Elmacık adana da şu anda. Ziyarete geldiğimde acaba diyorum bi Adana Zirvesi mi yapsak ne?