Fotoğraf İçin Telefon Önerisi

steve78

Doçent
Reaksiyon puanı
48
Arkadaşlar Samsung WB100 fotoğraf makinem var ancak yanımda sürekli onu taşıyamıyorum. Bu yüzden iyi görüntüler yakalayabileceğim bir telefon arıyorum. Akla ilk gelen Nokia 1020 ancak bulunduğum şehirde ki teknoloji marketlerinde pek rastlamadım. İncelemeye ve kıyaslamaya fırsatım olmadı. Önerilerinizi almak istiyorum arkadaşlar 1020 doğru karar mı yoksa başka bir cihaz da mı karar kılmalıyım?

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
Arkadaşlar Samsung WB100 fotoğraf makinem var ancak yanımda sürekli onu taşıyamıyorum. Bu yüzden iyi görüntüler yakalayabileceğim bir telefon arıyorum. Akla ilk gelen Nokia 1020 ancak bulunduğum şehirde ki teknoloji marketlerinde pek rastlamadım. İncelemeye ve kıyaslamaya fırsatım olmadı. Önerilerinizi almak istiyorum arkadaşlar 1020 doğru karar mı yoksa başka bir cihaz da mı karar kılmalıyım?
Şu an 1020 den daha iyi kamera performansı olan bir telefon yok . Tabi dediğiniz gibi artık Nokia telefonlar heryerde bulunmuyor.Sebebi ise belli. Kamera olarak Nokia 930 veya 1520 de gayet iyi performans sunmaktadır. Bu cihazların haricinde Sony Xperia Z3 sizin ihtiyaçlarınızı karşılayacaktır.

Burak Eren

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Sony Xperia Z3 veya Z3 Compact alabilirsin dostum.Telefon kamerasında Sony'nin diğerlerine göre önde olduğu görülüyor.Nokia 1020 ya da Sony Xperia Z3 ailesinden birini tercih edebilirsin.

kiminnesi

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Kamera icin Sony modellerini kesinlikle önermem. Kameralarinda zamanla pembelesme sorunu ortaya cikabiliyor ayrıca HDR modda 8 megapiksel otomatik modda 13 megapiksel cekiyor. 20 megapikseli ancak manuel modda kullanabilirsiniz oda ne kadar isinize yararsa artik. Nokia'ya yönelmenizi tavsiye ediyorum.