Forza horizon 4'de araba sağ sola bazen kendi gidiyor

ınkarat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
derdimi tam olarak nasıl anlatırım tam bilmiyorum ancak, oyunu oynarken sağ dönmek istediğimde bazen geç algılıyor bazen dümdüz yolda giderken kendi kendine ya sola doğru kırıyor ya da sağa doğru.

bu sorunu yaşayıp çözebilen varsa yardımcı olabilir mi ?

hiçbir yazılım vesaire kullanmıyorum. klavye ile oynuyorum ve zaten daha yeni yükledim ve oyun orijinal.
şuunu da ekleyeyim. hiçbir ayara dokunulmamıştır.

Yasuobilal2007

Profesör
Reaksiyon puanı
952
derdimi tam olarak nasıl anlatırım tam bilmiyorum ancak, oyunu oynarken sağ dönmek istediğimde bazen geç algılıyor bazen dümdüz yolda giderken kendi kendine ya sola doğru kırıyor ya da sağa doğru.

bu sorunu yaşayıp çözebilen varsa yardımcı olabilir mi ?

hiçbir yazılım vesaire kullanmıyorum. klavye ile oynuyorum ve zaten daha yeni yükledim ve oyun orijinal.
şuunu da ekleyeyim. hiçbir ayara dokunulmamıştır.
Klavyende hata olabilir mi

Özgür Ç..

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,465
Ufak bir dönmesi oluyorsa normel 350+ km hızda giderken on tekerin havalanması ile oluyor araba arka çeker ve güçlü bir şeyse yoldan bile atıyor.

Reaksiyon puanı
6,373
Oyunun fizikleri çok gerçekçi yapılmaya çalışıldığı için bazı noktalarda fazla olabiliyor, özellikle de zorluğu biraz artırınca 950 üstü bir araç kontrol edilemeyebiliyor. Ayrıca her ne kadarda ilk çıktığındaki optimizasyon sorunu %90 çözülmüş olsa da hala bazı sıkıntıları var.