whyXdep
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 91
Arkadaşlar forza horizon 4 aldımda etsdeki gibi mause ile oynayabiliyor muyum ?
Hayır oynanmıyor.Arkadaşlar forza horizon 4 aldımda etsdeki gibi mause ile oynayabiliyor muyum ?
Aslında yavaş sürülen oyunlarda daha rahat oluyor.Mouse ile araba kullanabileni tebrik ederim.
Direksiyon yoksa klavye tercihim. Mouse ile ya karşıya toslarım ya şarampole yuvarlanırım.Aslında yavaş sürülen oyunlarda daha rahat oluyor.
Ben assetto corsada da mause ile oynuyodum peki gamepadle nasıl oynarım bu ucuz kablolu olanlardan varAslında yavaş sürülen oyunlarda daha rahat oluyor.
Olur. Ne kadar dandik bir gamepad ile oynasanızda klavyeden iyi olacaktır.Ben assetto corsada da mause ile oynuyodum peki gamepadle nasıl oynarım bu ucuz kablolu olanlardan var
Assetto Corsa'da deneyeyim dedim demez olaydım.Mouse ile araba kullanabileni tebrik ederim.
Ets2 de güzel oluyor.Assetto Corsa'da deneyeyim dedim demez olaydım.
ETS2 zaten pek oynadığım söylenemez, ama yok yani mouse ile istediğim kontrolü alamıyorum böyle oyunlarda klavyeyi arıyorum.Ets2 de güzel oluyor.
Karşıdan gelen tırla kafa kafaya girdikten sonraki pişmanlık... birde üstüne ban geldiyse.Ets2 de güzel oluyor.
Daha rahat oluyor mause la ya mause dan dolayı kaza yapmadım hiç önümdekinin ani durmasi hariçKarşıdan gelen tırla kafa kafaya girdikten sonraki pişmanlık... birde üstüne ban geldiyse.