Forza Horizon 4 için yardım?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DDLAO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DDLAO

Asistan
Reaksiyon puanı
247
Hocalarım merhaba. Elimde 40 TL var, iadem Forza Horizon 4'e yetişmeyecek. Şimdi biri bana onu gönderse, iadem kabul edilince karşılığında ben gönderen hocama 60 TL'lik skin göndersem olur mu? Kurallarda yasak mı bilmiyorum bu konuyu açmak. Dilencilik yasak diyor ama sanırım bu serbest. Kanıt isteyene gönderebilirim ama sanırım linke girer, fotoğraf atarım olmazsa. Oyunu çok istiyorum, yardım edecek biri olursa çok sevinirim. Teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Edit: Hesap sattığım adam iade etmek istedi. O yüzden alamayacağım. Yani 7 TL bir şey ama geri ödeyebileceğimi sanmıyorum. Teşekkürler.

WindStone

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,680
Hocalarım merhaba. Elimde 40 TL var, iadem Forza Horizon 4'e yetişmeyecek. Şimdi biri bana onu gönderse, iadem kabul edilince karşılığında ben gönderen hocama 60 TL'lik skin göndersem olur mu? Kurallarda yasak mı bilmiyorum bu konuyu açmak. Dilencilik yasak diyor ama sanırım bu serbest. Kanıt isteyene gönderebilirim ama sanırım linke girer, fotoğraf atarım olmazsa. Oyunu çok istiyorum, yardım edecek biri olursa çok sevinirim. Teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Edit: Hesap sattığım adam iade etmek istedi. O yüzden alamayacağım. Yani 7 TL bir şey ama geri ödeyebileceğimi sanmıyorum. Teşekkürler.
Türkiye'de oyun almak hiç sorun değil

Türk genci:

The Judge

Profesör
Reaksiyon puanı
5,193
Konu maalesef 2 forum kuralına da aykırı!
4. Yeni bir konu açarken başlıkların konuya uygun ve açıklayıcı olması gerekmektedir. "Yardım", "İmdat", "Acil yardım edin" gibi başlıklar yerine daha anlamlı başlıklar seçilmelidir. Başlık ne kadar açıklayıcı olur ise o kadar ulaşılabilir olacağını unutmayınız.
7. Kazanç ve menfaat amaçlı kısaltılmış link, referans içerikli linkler yine aynı şekilde forum üyelerinden para, oyun, oyun içi item, Uygulama vb şeyleri istemek yasaktır. Yönetimin izin vermiş olduğu genel kullanımda olan ininal,Tosla, Turknet vb hariç tutulmaktadır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...