Forza Horizon 4 için gamepad önerisi

ramazand2323

Asistan
Reaksiyon puanı
14
Forza Horizon 4 zevkimi arttırmak için gamepad almaya karar verdim fakat piyasada çok fazla marka var. Arka butonlarının bazılarında bastığımız kadar işleme olayı yok o yüzden ucuzlara yönelmek mantıklı gelmedi. Analogları sağlam, arka 2 butonun bastığımız kadar işleyen gamepad önerisi istiyorum. Bütçe çok ayırmak istemiyorum, f/p ürünleri gönderirseniz çok sevinirim.

atkaksoy501

Profesör
Reaksiyon puanı
4,070

Bunu kullanıyorum. Dediğiniz özellikleri karşılıyor. Hatta DS4Windows uygulaması sayesinde üzerindeki touchpad bile çalışıyor. Arkasındaki trigger tuşları bastığımız kadar işliyor ancak bir miktar ölü bölgeleri de bulunmuyor değil. Bu fiyata bence gayet tatminkar.

Utku92

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,822
Ben dualshock v2 kullanıyorum. Gayet memnunum.

CagtyM

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9

Bunu kullanıyorum. Dediğiniz özellikleri karşılıyor. Hatta DS4Windows uygulaması sayesinde üzerindeki touchpad bile çalışıyor. Arkasındaki trigger tuşları bastığımız kadar işliyor ancak bir miktar ölü bölgeleri de bulunmuyor değil. Bu fiyata bence gayet tatminkar.
Masaüstü pc kullanıyorum ve bluetooth bağlantısı yok kablo çıkıyor mu içinden kablo ile bağlayıp oynayabilirmiyim ?