Forumun Operayla bi uyuşmazlığımı var

Creed_06

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Meraba Opera sadece opera brovser kullanıyorum İE yi uzun zamandır kullanmıyodum dün bi deneyim dedim ve ne göriim forum sayfalarında opera scrool ile ilerlerken cok yavaş fakan ie ile normal neden operada böyle problem oluyor anlamadım reklam içeriklerini engelleyip denedim gene aynı bu problem sadece sdn forum da oluyor acaba beta olduğundan olabilirmi

DaY_WalkeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Bendede bir aralar scroll ile aşağı yavaş iniyodu şimdi düzeldi..Sürümü güncelleyip tekrar deneyin derim..

Creed_06

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kesin uyuşmazlık var yaa aynı olayı donanımhaberde yapıyorum hiç problemsiz hareket ediyor her iki yöntemdede bence düzeltilmeli benim elimdeki opera sürümüyle ilgisi olduğunu sanmıyorum

tertunc

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
21
Yoo bende öyle birşey olmuyor.

Edit:Forum kurallarını oku en iyisi...

chimera

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
577
Forum ile ilgili sorunları direk Elmacik ile temasa geçerek dile getirebilirsiniz. Opera kullanmadığım için yardımcı olamayacağım. Forum kurallarını da okumanda fayda var. ;)

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
178
Arkadaşlar bu Opera ile ilgili açılan kaçıncı konu ve ben de bununla ilgili kaç açıklama yaptım hatırlamıyorum. :) Yine de başımın üstünde yeriniz var. Bazı arkadaşlar Opera ile sorunlar yaşıyorlar çünkü bunun iki sebebi var:

1- Reklamlarımız flash ve Opera'nın 9.x sürümlerinde flash gösterimi konusunda büyük sıkıntılar var. Opera bazı sitelerde flashları göstermiyor, bazı sitelerde ise scroll ile flashları da kendi kafasına göre aşağı yukarı hareket ettiriyor.
2- Sitemizde şu anda kullanmakta olduğumuz forum stilinin kodlarında aksaklıklar var. Bunu gidermek için kodlarımızı şu anda revize ediyoruz. Zamanı geldiğinde size duyuracağız. Ancak yine de 1. sebepten dolayı, kodların yeniden yazılması bütün Opera sorunlarımızı çözmeyebilir. Nitekim Opera bu konuda diğer sitelerde de sıkıntı yaratıyor.

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,122
Elmacik dedi ki:
Arkadaşlar bu Opera ile ilgili açılan kaçıncı konu ve ben de bununla ilgili kaç açıklama yaptım hatırlamıyorum. :) Yine de başımın üstünde yeriniz var. Bazı arkadaşlar Opera ile sorunlar yaşıyorlar çünkü bunun iki sebebi var:

1- Reklamlarımız flash ve Opera'nın 9.x sürümlerinde flash gösterimi konusunda büyük sıkıntılar var. Opera bazı sitelerde flashları göstermiyor, bazı sitelerde ise scroll ile flashları da kendi kafasına göre aşağı yukarı hareket ettiriyor.
2- Sitemizde şu anda kullanmakta olduğumuz forum stilinin kodlarında aksaklıklar var. Bunu gidermek için kodlarımızı şu anda revize ediyoruz. Zamanı geldiğinde size duyuracağız. Ancak yine de 1. sebepten dolayı, kodların yeniden yazılması bütün Opera sorunlarımızı çözmeyebilir. Nitekim Opera bu konuda diğer sitelerde de sıkıntı yaratıyor.

Daha önce bir sorun yoktu. Bence değiştirdiğiniz kodları yerine koyun. Yani "Kurcalama bozarsın" sözü çok doğruymuş.

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
178
Pesi, Opera'nın yeni sürümlerini ben çıkarmıyorum.
Sonra bu temayı da ben kodlamadım. Tema panic isimli birinin ürünü.
Sonra reklamları da nereye ve nasıl yerleştireceğimize ben karar vermiyorum.

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,122
Operanın yeni sürümleriyle bir alakası yok. her sürümde aynı
temanın kodlarını değiştiren siz değil misiniz?
reklamlarla da bir alaksı yok çünkü engelleyince de aynı..

tertunc

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
21
Opera dan sdn ye girince bazen <colour.php and ftp.shiftdelete.net>

Çıkıyor.Tema çıkmıyor sadece o değişik yazı çıkıyor.

ceewm

Asistan
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar şu scroolla aşağı yukarı inerkenki yavaşlık sorunu bendede var ama hem operada var hemde ie de ikisinde de çok yavaş...:(