Forumun Gidişatı Hakkında düşüncelerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

--ProofStriker

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
764
Herkese merhaba arkadaşlar ilk öncelikle kendi düşüncelerimi dile getirmek istiyorum

Forumdaki herkesin gitme sebebi üyelerin birbirine bağımlı olup iyi tanımasıdır yani şöyle düşünüyorlar benim kankam gitti ben burada duramam ayıp olur ona gibisinden

Bence yönetim de bahane ediliyor tamam kimse dört dörtlük olmayabilir ama neymiş yönetime egolu kibirli insanlar alınıyormuş da artık burda durmanın anlamı kalmamış da yahu kimse zorla durun demiyor asla size burada ama sizi yadırgadığım nokta var ki bir insan 20-25 kişiyi gaza getirdi yazık diyorum eğer siz böyle forum hakkında düşmansanız hiç durmayın hepten gidin zaten rol yapılmış yıllarca buraya

Resim atacağım @friendly arkadaş özetlemiş durumu katılıyorum kendisine de
Screenshot_20170601-153257.jpg

Ve birisi arkadaşa şunu yazmış
Screenshot_20170601-154228.png

Ve simsizz1905 arkadaş hocam hatırlatırım sen ben yokken onlar vardı diye aslında kendileri de itiraf ediyor ki forum onların olsun onların fikirleri bassın onlar forumda yayılsınlar işine gelmeyeni sevmedikleri üyeleri banlamak istiyorlar ama yok öyle dünya

Şimdi geleyim @SONG JOONG KI arkadaşım sen yeşil okçu yu destekliyorsun ama anlamamışsın başta o da yönetimi desteklemiş sonra da o da bu üyeleri destekleyip uçup gitmiş o yüzden de sana yalaka demişler

Murat Burç gelmiş demiş yönetim kendine çok güveniyor
Screenshot_20170601-155430.jpg

@Murat Burç sana sormak istiyorum sen haklı olabilirsin ama insanlara bazen küfür eder gibi hakaret ediyorsun seninki kendine güvenmiş gibi olmuyor da bi yöneticinin ki mi oluyor

@Tsy23 de özetlemiş durumu
Screenshot_20170601-160054.png

Yani olay özetle maalesef bir üyenin onca kişiyi gaza getirmesi

Ben yönetimden çok memnunum kafasına göre gıcık olduğu kişiye ban atan yönetim yok artık ve akıl yaşta değil baştadır yaşa göre sorgu yapacaksanız harbiden delisiniz :D

Ha tek katıldığım konu var onlara siyaseti bir ara sdn açtı bi de +18 içerikler ama forum kalite olarak gerçekten çok iyi ama bunlar da tatlı dille çözülebilir

@friendly @Tsy23 @SONG JOONG KI kardeşlerim doğruyu desteklediğiniz için de helal olsun size sonuna kadar arkanızdayım

Ben Kenobi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,156
Bu işler fani işler.
Adamı geriden şişler.
İstihbarat herkesi fişler.
İpana ile bembeyaz dişler.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Scorpion niye gitti ? Neden ? Bana açıklayabilecek var mı ?
Donanım öneren adam kaldı mı ?
@okinkurt Donanım öneriyordu mesele
Scorpion forumun düzenini sağlıyordu gidenlerin nerdeyse hepsi işinin ehli insanlardı kafalarına göre üye uçurma sevmediği adamı uçurmaya çalışma gibi bir huyları yoktu . Merak etme onlar varken şuan ki olduğumdan daha sakin olmama rağmen Scorpiondan da Uberden de bi güzel onlar gittikten sonra aldığım uyarıların 4-5 kat fazlasını o alıyordum yine de darilmiyordum çünkü kimseye keyfiye uyarı vermiyorlardı .(hoş o zamanlar daha çok olaya karisiyordum)

Masal anlatma burda eski konuları da açma ortalık durulmuş daha neyin çabası bu

Küfür edercesine konuşma meselesinde de adam bana talebe diyor laflar boy boy diyor ne diyeyim ben adama tamam efendim mı diyeyim ?

Veya şaşalı şaşalı gelip Apple bu yav iPhone uçuyor kaçıyor diyip hiçbir şekilde doğru dürüst bir açıklama kabul etmeyecek adama ben niye sakin yaklaşayım

Scorpion gitti
Uber gitti
Donanım konusunda bilgili insanlar gitti
Niye gitti bunlar ? Scorpion niye sınırsız isteyip gitti ? Bilmem bilmiyorum ama bir sebep var ama senin tahmin ettiğin gibi bir sebep değil

Üstte dediğim gibi kapanmış gitmiş konuları açıp durma

alpacino_34

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
495
2 gün foruma girmedim neler olmuş
Özetleyecek varmı durumu ?

--ProofStriker

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
764
Scorpion niye gitti ? Neden ? Bana açıklayabilecek var mı ?
Donanım öneren adam kaldı mı ?
@okinkurt Donanım öneriyordu mesele
Scorpion forumun düzenini sağlıyordu gidenlerin nerdeyse hepsi işinin ehli insanlardı kafalarına göre üye uçurma sevmediği adamı uçurmaya çalışma gibi bir huyları yoktu . Merak etme onlar varken şuan ki olduğumdan daha sakin olmama rağmen Scorpiondan da Uberden de bi güzel onlar gittikten sonra aldığım uyarıların 4-5 kat fazlasını o alıyordum yine de darilmiyordum çünkü kimseye keyfiye uyarı vermiyorlardı .(hoş o zamanlar daha çok olaya karisiyordum)

Masal anlatma burda eski konuları da açma ortalık durulmuş daha neyin çabası bu

Küfür edercesine konuşma meselesinde de adam bana talebe diyor laflar boy boy diyor ne diyeyim ben adama tamam efendim mı diyeyim ?

Veya şaşalı şaşalı gelip Apple bu yav iPhone uçuyor kaçıyor diyip hiçbir şekilde doğru dürüst bir açıklama kabul etmeyecek adama ben niye sakin yaklaşayım

Scorpion gitti
Uber gitti
Donanım konusunda bilgili insanlar gitti
Niye gitti bunlar ? Scorpion niye sınırsız isteyip gitti ? Bilmem bilmiyorum ama bir sebep var ama senin tahmin ettiğin gibi bir sebep değil

Üstte dediğim gibi kapanmış gitmiş konuları açıp durma
Elbette ağzının payını vereceksin ama çok uzuyor bazen ayrıca sırf eski konuları açan ben değilim dün bi konu açıldı bilirsin oraya yorum yapacaktım konu kapanınca bende konu açtım:)
--- Gönderi Güncellendi ---
Bu işler fani işler.
Adamı geriden şişler.
İstihbarat herkesi fişler.
İpana ile bembeyaz dişler.
Hahahaha hocam ya alemsin :D

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlarmış. Forumumuz çok güzel. En iyi forum. Dostluk samimiyet ortamı mevcut. Biz burada ne isteyip te yapamıyoruz? Hepimiz özgürüz. Zaten biz burada aileyiz. Bir zorluk olduğunda hep beraber forumun düşmanlarına karşı mücadelemizi veririz;)

--ProofStriker

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
764
Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlarmış. Forumumuz çok güzel. En iyi forum. Dostluk samimiyet ortamı mevcut. Biz burada ne isteyip te yapamıyoruz? Hepimiz özgürüz. Zaten biz burada aileyiz. Bir zorluk olduğunda hep beraber forumun düşmanlarına karşı mücadelemizi veririz;)
Aynen donanım haberden geldim burası daha güzel :)

M

Murat Burç

SDN Okuru
Veririz veririz de ? Kim bu forumun düşmanı mesela ? Kimi foruma düşman olarak görüyorsun ? Ben de bileyim de belki başka mecradan iki üç laf söylerim.

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Veririz veririz de ? Kim bu forumun düşmanı mesela ? Kimi foruma düşman olarak görüyorsun ? Ben de bileyim de belki başka mecradan iki üç laf söylerim.
Buradan söylemek doğru olmaz ama bazı eski yönetici arkadaşlar ortalığı bir ara sağlam karıştırmıştı hatırlarsın

--ProofStriker

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
764
Gidenleri :) ama sen de onlara katıldığın halde gitmiyorsun demekki bahane :D

--ProofStriker

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
764
Ne bahanesiymiş o ? Benim işim telefon alacak adamlara yardım etmek gerisi beni artık ilgilendirmiyor. Ha burda gidenlerin arkasından laf söylemenize izin verecek değilim.
Onlar da yardım ediyorlardı bazen bıraktılar ama senin bırakmaman bunların oyun yalan olduğunu doğruluyor hadi sen de git belki onların yanında 2 50 lik rakı içer oynar göbek atarsın onlara ayıp olmasın:D

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Arkadaşlar, forumumuzun düşmanı yok.

Forum canlı bir varlık değil ki insanlar ona düşman veya dost olsunlar. Herkes kendi projesinin, kendi ortamının en üst seviyede olmasını ister ve bunun için çaba gösterir.

Aramızdan giden arkadaşlar oldu evet, kırgınlıklar ve hatalar olmuş olabilir. Bununla ilgili yapmamız gereken bir şey varsa yaparız. Ancak gidenlerin arkasından konuşmak, onların emeklerini yok saymak bizim yapmamız gereken bir hareket değil.

Lütfen bu tarz konular açmayı artık bırakın arkadaşlar. Ne demiş Mevlana hazretleri;

Her gün bir yerden göçmek ne iyi.
Her gün bir yere konmak ne güzel.
Bulanmadan, donmadan akmak ne hoş.
Dünle beraber gitti, cancağızım,
ne kadar söz varsa düne ait.
Şimdi yeni şeyler söylemek lazım.

Forum Hakkında | Görüş - Öneri - Şikayetleriniz

Forumla ilgili görüşlerinizi buradan belirtebilirsiniz. Ancak ısrarla eski konuları açmaya devam ederseniz mesajlarınızı silmek ve uyarı vermek zorunda kalacağız.

Teşekkürlerim ve saygılarımla. Konuyu kilitliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...