megaman dedi ki:
pardon megaman
megaman dedi ki:
chimera dedi ki:Buradan büyük bir itirafta bulunmak istiyorum.
Oyumu [size=4pt]fish' e[/size] verdim. :#![]()
![]()
chimera dedi ki:Buradan büyük bir itirafta bulunmak istiyorum.
Oyumu [size=4pt]fish' e[/size] verdim. :#![]()
![]()
yok ba arkadaşım biz zatı burdadık sadece fishe yoğunlaştık oy konusundamegaman dedi ki:fiş oy almak için yeni üyeler mi buluyodun bakim yoksa![]()
fish dedi ki:oyyy linux sende de maşallah ne potansiyel varmış
bi kutu gofret alayım bari anca yeter
megaman tabii doğru yazcam adını tek kişisin sen...
arkanda bi ekip varsa linux gibi men diyeyim söle![]()
krasiva dedi ki:yok ba arkadaşım biz zatı burdadık sadece fishe yoğunlaştık oy konusundamegaman dedi ki:fiş oy almak için yeni üyeler mi buluyodun bakim yoksa![]()
![]()
peynirr dedi ki:bi dkka yaa haksızlık var. adam ayartıyonuz sırf sana oy vermek için üye oluyolar olmaz yahuu haksızlıııkk![]()
![]()
öne geçtik derdine yan sen hueheuheuheuehupeynirr dedi ki:bi dkka yaa haksızlık var. adam ayartıyonuz sırf sana oy vermek için üye oluyolar olmaz yahuu haksızlıııkk![]()
![]()
peynirr dedi ki:bi dkka yaa haksızlık var. adam ayartıyonuz sırf sana oy vermek için üye oluyolar olmaz yahuu haksızlıııkk![]()
![]()
fish dedi ki:peynirr dedi ki:bi dkka yaa haksızlık var. adam ayartıyonuz sırf sana oy vermek için üye oluyolar olmaz yahuu haksızlıııkk![]()
![]()
ne alaka kıssss...
onlar hür iradeleri ile burdalar..
benim geyik çekim merkezime kapıldılar
dimi arkadaşlar tanıyo muyum ben hiçbirinizi ??![]()
Tanışmıyoruz video dan gördükfish dedi ki:dimi arkadaşlar tanıyo muyum ben hiçbirinizi ??![]()
fish dedi ki:patrick dedi ki:şap atmak lazım bu bölüme :S
ama konusuna uyuyor hadi at koşturun hulleeeaayyyynn ahhahahahaa
hala oy vermedim![]()
pattt..
sana kartvizitliğimi vercem ;D
seni çok sefios bisss geyikler olarak
cool mod um benim![]()
koptum bea abi ne yaptın hoca yaptncodeburn dedi ki:yürrrüü be haci fish fish![]()
dur ben sana yardım ediyimpeynirr dedi ki:dedim işte benn amaaaan.
tamam cnm sen geyik ol :*
sen ii rüşvet verdin sen hakettin :*
burhan altıntop dedi ki:dur ben sana yardım ediyimpeynirr dedi ki:dedim işte benn amaaaan.
tamam cnm sen geyik ol :*
sen ii rüşvet verdin sen hakettin :*
rekabet artsın
codeburn dedi ki:yürrrüü be haci fish fish![]()
burhan altıntop dedi ki:çok sağlam bi tüyo aldım peynirr şahikadan bile zenginmiş![]()
valla burhancım senin yararına olur :*burhan altıntop dedi ki:peynirr burhan ittifakı kuruluyor arkadaşlar![]()