Forumun barındığı hosting şirketi değişsin diyenler :)

Hosting değişsin mi ?

• Kullanılan toplam oy
    54

Yunus ÖZCAN

Doçent
Reaksiyon puanı
9
forumdan önce anasayfaya el atılması gerekiyor bence atılacakta sanırım troy twitterda yazmıştı.

1.5 mb lık oyun görselleri küçük resim olarak kullanılıyor :D durum içler acısı optimizasyon ile bandwith %30 belki daha fazla azalabilir.

sdn.png

sdn2.png

hsngrms

Profesör
Reaksiyon puanı
4
SDN anayasası boşuna çıkmış. 25 kişi EVET dedi 16 kişi HAYIR :P ... bile bu referandumda oranı yakalayamadı. :D

Şaka bir yana da flash reklamları saymazsak iyi durumda şuan. Belki el atılmıştır olaya. Ben konuda en son mesajımı yazalı 3 aydan uzun süre olmuş. O arada kendine gelmiş gerçekten, 502 vs. hata gördüğümü hatırlamıyorum bu aralar.

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
SDN anayasası boşuna çıkmış. 25 kişi EVET dedi 16 kişi HAYIR :P ... bile bu referandumda oranı yakalayamadı. :D

Şaka bir yana da flash reklamları saymazsak iyi durumda şuan. Belki el atılmıştır olaya. Ben konuda en son mesajımı yazalı 3 aydan uzun süre olmuş. O arada kendine gelmiş gerçekten, 502 vs. hata gördüğümü hatırlamıyorum bu aralar.

makinayı değiştirdik çünkü... tabi o zamandan bugüne yapılan optimizasyonlarda saymakla bitmez...

hsngrms

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Zamanında madem VPS o zaman donanımda iyileştirme talep edin vs. dediğimizde kimse dikkate alındığını belli etmemişti ama sonuç olarak yapılmış :)

Castiel Squier

Asistan
Reaksiyon puanı
0
vbulletin 4 de mi sorun hosting şirketinde mi bilmiyorum ama eskiden çok güzeldi.

hsngrms

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Şuanki tek sorun reklamlardır herhalde. :)
Linux'ta Firefox ile sorun yaşamasamda Windows'ta Firefox ile SDNye girince yaklaşık 1 sn biraz kasıyor reklamlar yüzünden...