Forumun barındığı hosting şirketi değişsin diyenler :)

Hosting değişsin mi ?

• Kullanılan toplam oy
    54

hsngrms

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Nedir bu ixirhost'tan çektiğimiz, sürekli offline duruma düşüyor SDN Forum, CloudFare'de bi yere kadar idare ediyordu ama offline süresi artık dakikayı değil saati bulmaya başladı...

Madem bu forumun bir anayasası var, o zaman üyeler olarak kullanalım hakkımızı ve daha iyi hizmet talep edelim!

ixirhost'ta dalga geçer gibi mutlu siteler diye bölüm yapmışlar ikinci sırada kim var tahmin edin(!)
63KBJWBE61.jpg

excelente

Doçent
Reaksiyon puanı
17
hosting şirketine mi bağlı bilmiyorum ama sdn sitesi son derece ağır çalışıyor benim pcde..Bu siteye girince bilgisayar kasılıyor çoğu zaman firefox çöküyor.Başka sitelerde bu olmuyor..Nedeni ni bilmiyorum neyle alakalı..

hsngrms

Profesör
Reaksiyon puanı
4
hosting şirketine mi bağlı bilmiyorum ama sdn sitesi son derece ağır çalışıyor benim pcde..Bu siteye girince bilgisayar kasılıyor çoğu zaman firefox çöküyor.Başka sitelerde bu olmuyor..Nedeni ni bilmiyorum neyle alakalı..
oradan buradan fırlayan flash reklamlar ile alakalı :) AdBlock addon kur düzelir ;)

virtual worms

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
68
evet son bir haftadı çok sık olarak offline durumuna düşüyor. Tek yol bu olmasa gerek diye düşünüyorum alternatif yollar varsa onlar uygunlasa daha iyi olur ixirhost eminim bu durumun farkındadır ve düzeltecektir. Sonuçta köklü bir geçmişi var bu tür ender durumlar görülebilir. Bence şimdilik yapılacak şey sdn yönetiminin tez bir zamanda düzeltmelerini istemeleri :)

hsngrms

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Bence o dediğini yeterince istemişlerdir, yeni olan birşey değil ki

hkonline

Asistan
Reaksiyon puanı
0
host şirketiyle bence alakası yok, çünkü ixirhost'un çok güçlü bir serveri var.benim snd yönetimine tavsiyem optimize konusunda uzman olan birisinden yardım alsın, anasayfa çok fazla reklam ve resim var.ana sayfanın iyi bir şekilde optimize edilmesi lazım.gereksiz kodlar silinmeli vs. şeyler.forum çok yavaş, bununda temadan ve eklentilerden kaynaklandığını düşünüyorum, söylediklerimiz değerlendirilirse iyi olur.

hsngrms

Profesör
Reaksiyon puanı
4
host şirketiyle bence alakası yok, çünkü ixirhost'un çok güçlü bir serveri var.benim snd yönetimine tavsiyem optimize konusunda uzman olan birisinden yardım alsın, anasayfa çok fazla reklam ve resim var.ana sayfanın iyi bir şekilde optimize edilmesi lazım.gereksiz kodlar silinmeli vs. şeyler.forum çok yavaş, bununda temadan ve eklentilerden kaynaklandığını düşünüyorum, söylediklerimiz değerlendirilirse iyi olur.
arkadaşlar yavaşlıktan şikayetçi ama o ayrı konu ben sitenin sürekli düşmesinden bahsediyorum, hostingle tabiki alakalı hemde doğrudan

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Gençler, dostlar, host şirketiyle bir alakası yok, çünkü onlar bizim serverımızı barındırıyorlar, yavaş kalan serverımız. Sorunu kısa sürede çözmek için çalışmlarımız sürüyor.

Saygılar.

way_be

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12
sağ kanat gelecek mi :) yoksa sahalardan uzak kalacak mı bi süre

hsngrms

Profesör
Reaksiyon puanı
4
O zaman SDN serverını yükseltmeli şuanki talebe cevap veremiyor bu.

---------- Post added at 01:25 ---------- Previous post was at 00:39 ----------

UGYR0D16ZZ.jpg

bi bu hata eksik kalmıştı o da oldu, cloudflare de yemiyor artık geçmiş olsun :)

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
Bende yaklaşık 10 dakkadır Bad Gateway hatası alıyorum. Hem forumda hem anasayfada... Ve bencede şu server değişsin artık ne bu böyle ya CloudFlare hatası yada bu hata bıktırdı artık... Kesinlikle bencede server değiştirilmeli . Belliki bu forum burayı barındıran server'e ağır geliyor !

_HaMza_

Asistan
Reaksiyon puanı
4
SDN gibi bir sitenin bu tür sorunları artık aşması gerekiyor bence

hsngrms

Profesör
Reaksiyon puanı
4
511 hit alan konuya 14 cevap mı çok komik, arkadaşlar kimden çekiniyorsunuz sesiniz çıksın, yürümüyor işte böyle !

ekleme:
bugünlük iyi gitti ama kalıcı mıdır değil midir onu zaman gösterecek :)

hsngrms

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Bana denk gelmedi... Demek ki bi değişim yok

---------- Post added at 00:56 ---------- Previous post was at 00:50 ----------

way_be kardeşim sesiniz çıksın diyorum beğeniyorsun ama az önce denk geldiğim şey şaşırttı beni :)
AliA'ya diyorsun ki Drogba gelir mi gelmez mi diye anket mi açsak, cevap net: Gerek yok. senin tepkin: kızma modum

Niye soruyorsun ki? Açsana direk konuyu, yap anketini :)

Aranızdaki sohbeti burada teşhir ettiğim için kusura bakma örnek olması açısından güzel oldu... Senin içinde belki bir kıvılcım olur bu :)

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
sdn'den görüp ixirhost'dan hizmet aldım gayet memnunum

Quickly

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Ben de hergün ya 503 ya da CloudFlare hatası ile karşılaşıyorum son zamanlarda.

hayranim

Profesör
Reaksiyon puanı
32
şu sıralar foruma pek giremiyordum ama ben de sıkıntı yok

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
Nokia C3-00 konusundan sonra zaten bana katılacağını falan beklemiyordum :) Girip cevap yazman bile şaşırtıcı!
neyi kasteddiğini anlamadım ancak konu ile ilgili değilse özelden yazmanı yeğlerim.

ixir hosta gelince, ixirhost'dan 3 ay önce vps hizmeti aldım henüz bir kopma görmedim. fiyat/performans açısından en memnun kaldığım şirket oldu. daha önce aynı ücret ile 5 farklı firmalardan hizmet aldım ara sıra kopmalar yaşadım.

hsngrms

Profesör
Reaksiyon puanı
4
neyi kasteddiğini anlamadım ancak konu ile ilgili değilse özelden yazmanı yeğlerim.

ixir hosta gelince, ixirhost'dan 3 ay önce vps hizmeti aldım henüz bir kopma görmedim. fiyat/performans açısından en memnun kaldığım şirket oldu. daha önce aynı ücret ile 5 farklı firmalardan hizmet aldım ara sıra kopmalar yaşadım.
Konu ile ilgili değil ama özelden yazmayı gerektirecek birşey de değil boşver :) Unutmuşsun gitmiş bende unuttum.
Sen ixirhost'tan memnun olabilirsin ama SDN gibi koskoca siten yoktur eminim, idare eder elbet :)

Az önce farkettimde istediğiniz zaman kaynak yükseltmesi yapabiliyormuşsunuz. Umarım bunu SDN'nin sahipleri de biliyordur ;)

Bu arada amacım ixirhost'u kötülemek değil, sitenin ne kadar aktif olduğu ortada, bunu kaldırabilecek kaynağı oluşturmaları lazım sorumluların, bunu dile getirdim ben ;)

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Konu ile ilgili değil ama özelden yazmayı gerektirecek birşey de değil boşver :) Unutmuşsun gitmiş bende unuttum.
Sen ixirhost'tan memnun olabilirsin ama SDN gibi koskoca siten yoktur eminim, idare eder elbet :)

Az önce farkettimde istediğiniz zaman kaynak yükseltmesi yapabiliyormuşsunuz. Umarım bunu SDN'nin sahipleri de biliyordur ;)

Bu arada amacım ixirhost'u kötülemek değil, sitenin ne kadar aktif olduğu ortada, bunu kaldırabilecek kaynağı oluşturmaları lazım sorumluların, bunu dile getirdim ben ;)

Forum şu an ixir'de değil ama sorunun ixir'le alakalı olmadığını o zamanda söylemiştim... İş o kadar büyüdüğü zaman size bir bilgisayar veriyorlar, onlar geri çekiliyorlar siz yönetim hizmeti alacaksanız ayrıca alıyorsunuz ki biz bunu ixir'den almıyorduk... İş tabi sadece yönetimle de bitmiyor...

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
UGYR0D16ZZ.jpg

Ben akşamları günde ortalama 5 saat felan aktif forumda oluyorum ve bu hatayı hiç almıyorum ve çok memnunum kesinlikle host değişmesin eskiden çok daha fazla sıkıntı yaşardım hatırlıyorumda 2009 da felan.

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
UGYR0D16ZZ.jpg

Ben akşamları günde ortalama 5 saat felan aktif forumda oluyorum ve bu hatayı hiç almıyorum ve çok memnunum kesinlikle host değişmesin eskiden çok daha fazla sıkıntı yaşardım hatırlıyorumda 2009 da felan.

Ahhh ahhh bak hâlâ host diyorlar. :D Host diye birşey yok arkadaşlar, o küçük siteler için geçerli... Bizde direk server var, hani 8 çekirdekli işlemci, ssd harddisk, 32gb ram falan oluyor ya onlardan... İçinede sdn'yi koymuşlar işte.. :D

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Ahhh ahhh bak hâlâ host diyorlar. :D Host diye birşey yok arkadaşlar, o küçük siteler için geçerli... Bizde direk server var, hani 8 çekirdekli işlemci, ssd harddisk, 32gb ram falan oluyor ya onlardan... İçinede sdn'yi koymuşlar işte.. :D

Ben anlamam Dedicated Servers, Dynamic Cloud Server, Co-location, Host,Reseller den ben memunum şuanki halinden :)