Forumu Tanıtırmısınız ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Sincox
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sincox

Öğrenci
Reaksiyon puanı
17
arkadaşlar merhaba başka bir forumdan geliyorum adını söylemek istemiyorum belki ban sebebi olabilir :) forumu tanıtabilirmisiniz? yani en çok gözüme çarpan birisi konu açtığında konu başlığının hemen altında 10 kişi yazıyor bu ne anlama geliyor? mesala bunun gibi şeyleri öğrenmek isterim :D

S

SDN Anonim 608469

SDN Okuru
Hoş geldiniz. Öncelikle forum kurallarını okuyabilirsiniz.

Son düzenleyen moderatör:

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Aramıza hoş geldiniz. Öncelikle forum kurallarını okuyun lütfen. iyi forumlar diliyorum.

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,029
Hoş geldiniz öncelikle :)
O kaç kişinin konuyu okuduğu oluyor.

Bu forum genel olarak teknik destek de olan sohbet muhabbet de olan bir forum.
Her konudan var desek yeridir. Ortama alışınca sevmeye başlayacaksınız zaten.

Bunu okumayı unutmayın.

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,766
Öncelikle hoş geldiniz.

Yeni açılan her konuya her birimiz elimizden geldiğince el birliği ile sorunu olan ya da tavsiye isteyenlere yardım ediyoruz.

Bir de kurallarımızı okursanız ilerde hiç sıkıntı çekmezsiniz.

Reaksiyon puanı
6,371
Konuya atılan kurallara ve videoya bakın derim.

Size bir tek kritik önerim olabilir. Eğer teknoloji hakkında konuşacaksanız Apple konusunda inanılmaz bir nefret var. Laflarınıza çok çok dikkat edin. Sadece Apple'a olan nefretini "Yorum" adı altından belirtmek için hesap açan insanlar bile çok fazla.

Sadece, Apple hakkında yorum yapmayın. Sizin kötülüğünüze olur. Fanatik olursunuz. Apple 2 kazanmış deseniz bile size gelip Samsung 1,5 kazandı tmm mı? Sen sadece Apple konuşmuşsun fanatiksin diyen insanlar olacak. Boş verin.

EFI Shell

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
19,253
arkadaşlar merhaba başka bir forumdan geliyorum adını söylemek istemiyorum belki ban sebebi olabilir :) forumu tanıtabilirmisiniz? yani en çok gözüme çarpan birisi konu açtığında konu başlığının hemen altında 10 kişi yazıyor bu ne anlama geliyor? mesala bunun gibi şeyleri öğrenmek isterim :D
Rahatça geldiğiniz forumu söyleyebilirsiniz merak etmeyin. :) Ceza, uyarı vb. almıyorsunuz nereden geldiğinizi söyleyince. Kendimden ve diğer üyelerden biliyorum. :)