yusufozkan58
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,393
Huawei Hırsızlığa Devam Ediyor Bu konuyu aylar önce açmıştın 2 gün önce bir anda hortladı konu . Gelen cevapları inceledim ve sıradan bir kulkanıcı için aşırı yanlı olduklarını anlayıp profilleri incelledim . Profiller hepsi son 2 gün içinde oluşmuş ve sadece Huawei başlıkları açan ve diğer başlıklarda huawei i savunan bir kitle . Bu kitleden bulduğun profillerin linkini aşağıya bırakacağın katılma tarihlerine , son aktivilerene bakabikirsiniz . Olur da silme vb . durum olursa diye son aktivitelerin ss ini de aşağıda paylaşıyorum . Forum yetkilelerinden konuyla ilgili bilgi sahibi olan varsa gerçek bir şekilde açıklanmasını bekliyorum . Huawei e de eğer bu gerçekse böyle kullanıcılarla uğraşacagına Tplink gibi aç kendi hesabını gel burada haberlerini , bilgilendirmelerini yap . Şuan bu kullanıcıkarın yaptığı tamamen yanlı fikirlerle insanları yönlendirmek o kadar .
Profil linkleri :
Şimdilik bulabildiklerim bu kadar . 5 profilin son aktivitelerinin ssini koydum ama 2sini kabul etmedi forum 3ünü koyabildim .
Profil linkleri :
soulflybrk
forum.shiftdelete.net
M.tingis
forum.shiftdelete.net
ÇağrıTemürlenk
forum.shiftdelete.net
caginilter
forum.shiftdelete.net
a..simsek
forum.shiftdelete.net
Ekli dosyalar