- Reaksiyon puanı
- 1,270
@beyzanurbaysan abla forumca kullanıcılar olarak ortak bir Discord sunucusu açalım. Herkese belirli sitelere dağılsın. Belirli yerlere gitsin reklam yapsın.
Discord var zaten@beyzanurbaysan abla forumca kullanıcılar olarak ortak bir Discord sunucusu açalım. Herkese belirli sitelere dağılsın. Belirli yerlere gitsin reklam yapsın.
SDN'nin var mı?Discord var zaten
Evet konusu açılmıştıSDN'nin var mı?
Link atar mısın?Evet konusu açılmıştı
Tabi bulursam atarımLink atar mısın?
Link atın.Tabi bulursam atarım
Forum ahalisi mi orada yoksa genel SDN takipçileri mi?
Genelde forum ama zaten aktiflik 0 arada bakıyorum benForum ahalisi mi orada yoksa genel SDN takipçileri mi?
Tel doğrulama istiyor ve hattım yok şuan.
Evet aktiflik 0 ?Genelde forum ama zaten aktiflik 0 arada bakıyorum ben
Tel hattım yok şuan. Sınav senem malum. Olsa ben aktiflik sağlardım. ?Genelde forum ama zaten aktiflik 0 arada bakıyorum ben
Sen bir Chat'e yazsana. Seni ekleyeyim.Genelde forum ama zaten aktiflik 0 arada bakıyorum ben
Ben yazdım ekleyin.Sen bir Chat'e yazsana. Seni ekleyeyim.
Burası bir bilgi paylaşım platformu idi, bir zamanlar. Artık dalga geçme mekanı gibi oldu. SDN olduğu gibi Youtube kanalına dönüştü. Birde teknoloji haber sitesi oldu. Forum olmaktan çıktığını düşünüyorum. Oysa ki en harika arayüze, en kullanıcı dostu ortama sahip. Neyse, bütün forumların youtube kanalları izleyicisini foruma yönlendiriyor ama SDN'de tam tersi. Bunlar iyi niyetli girişimler ama asıl etkinin youtube tarafında olması gerek.Çok yaratıcı bir isim demi ıoerklsdjfmcwopesldf.
Hocam senin adın ne DC'deBende yazdım dostlar
Karşı foruma bir ara üye oldum. Çok kısa ömürlü oldu. Gerçekten keyif vermiyor. Burası gerçekten güzel. İnsanlar cana yakın ve samimi. Toxiclik yok.Bir kere karşı forumda herkes Tanrı. Kendilerine kıl kondurmuyorlar. Burası daha iyi. Aktif olmasa bile güzel ve kaliteli.
Canım SDN ?Karşı foruma bir ara üye oldum. Çok kısa ömürlü oldu. Gerçekten keyif vermiyor. Burası gerçekten güzel. İnsanlar cana yakın ve samimi. Toxiclik yok.
I love SDN. ?