Forumlarda üye anlama

lezginkassa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Başlık biraz saçma oldu galiba,yeri burası mı onu da bilmiyorum ama burası yakın gibi geldi sanki : ) neyse... benim merak ettiğim bir şey var,şimdi mesela ben bir foruma üye oldum,forum 2 üyelik kabul etmiyor,aynı bilgisayarla ve aynı modemden bağlanıp yeni üye olursam admin benim ikinci üyelik açtığımı anlayabiliyor.bu nasıl oluyor ? merak ettim,yani aynı ipden bağlandığım için mi,adres bilgisinden mi ? teşekkür ederim cevaplar için şimdiden:rolleyes:

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Başlığı bırak açtığın yer dağ evine giderken kuyuya düşmek gibi.

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Doğru belki evde iki kişi aynı foruma giriyor aynı siteye takılıyor tek hesap üzerınden mi yapmalı bunun bir çıkar yolu yok mu

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
101
Doğru belki evde iki kişi aynı foruma giriyor aynı siteye takılıyor tek hesap üzerınden mi yapmalı bunun bir çıkar yolu yok mu

Forumumuzda bunun çıkar yolu: o şekilde bir durumdaysa üye, bu durumu yönetime bildiriyor biz de onu hali hazırda bulunan listemize ekliyoruz ve sorun kalmıyor. Bu durumda olan bir çok üyemiz var zaten, sadece sizler farkında değilsiniz :)

ozakin70

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Forumumuzda bunun çıkar yolu: o şekilde bir durumdaysa üye, bu durumu yönetime bildiriyor biz de onu hali hazırda bulunan listemize ekliyoruz ve sorun kalmıyor. Bu durumda olan bir çok üyemiz var zaten, sadece sizler farkında değilsiniz :)

Simdi onlar kimki???
gelde merak etme:D:D

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Bizim bir evden 8 kişi ogame oynadığımız gibi admine mesajla halletmiştik.

seckyn

Profesör
Reaksiyon puanı
18
O ev nasıl bir ev 8 kişi :blink:

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
İlk bakışta anlamaz ama dikkatini çekerseniz ya da canı ne zaman isterse :D IP adreslerinizi kontrol ederek birkaç saniye içinde bulabilir.

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
multı uyelık açmak suç değilmi nasıl tek ıp den 2 kişi girebiliyor

yada hadi 1 bilgisayarda farklı 2 sdn üyesi de olabilir

1 kişinin 2 farklı adreside olabilir bunu hiçbir yönetici anlayamaz, anlarım diyen varsa iddia ederim. benım sdn üyeli bir arkadaşım benım bilgisayarımdan kendı şifresini girdi diyelim bu üyelik benım diye benı mı banlayacaksınız??

Reaksiyon puanı
10,327
multı uyelık açmak suç değilmi nasıl tek ıp den 2 kişi girebiliyor

yada hadi 1 bilgisayarda farklı 2 sdn üyesi de olabilir

1 kişinin 2 farklı adreside olabilir bunu hiçbir yönetici anlayamaz, anlarım diyen varsa iddia ederim. benım sdn üyeli bir arkadaşım benım bilgisayarımdan kendı şifresini girdi diyelim bu üyelik benım diye benı mı banlayacaksınız??

yahu burada belli ki SDN yönetimi haber vererek kuralları çiğnemediğini belirten üyenin doğruluğuna, namusuna inanmış, inanmak istemiş. ama eğer biri ille de p.luk edecekse ona çare yok. bu türden p...ştlarla, çakallarla devlet baş edememiş de SDN yöneticileri mi baş edecek?

kuralların tam olarak ve kusursuz uygulanmasını beklemek safdillik olur biraz.
buna inanmak için memlekette bütün herkesin aynı ölçüde dürüst olması gerekir.
mümkün mü? :)